Ο Λευτέρης Αυγενάκης

Το πρόγραμμα των σημερινών του επισκέψεων, ανακοίνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας σε όλο το νομό και των συναντήσεών του με πολίτες και τοπικούς φορείς.

Σήμερα το πρωί, ο βουλευτής θα μεταβεί στον οικισμό Ασήμι του Δήμου Κόφινα, όπου θα επισκεφτεί το παζάρι, ενώ το απόγευμα θα βρίσκεται στο Καστέλι Καινουργίου (στις 17:30). Κατόπιν, θα επισκεφτεί διαδοχικά οικισμούς του Δήμου Γόρτυνας και συγκεκριμένα τα Χουστουλιανά (στις 18:00), τον Πλάτανο (στις 18:30) και τη Βαγιονιά (στις 19:00). Αργότερα, θα επιστρέψει στο Δήμο Κόφινα στις Στάβιες (στις 19:30), το Διονύσι (στις 20:00), την Παναγιά (στις 20:30), τις Στέρνες (στις 21:00) και τους Στόλους (στις 21:30). Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Αυγενάκη θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ με επιστροφή στο Δήμο Γόρτυνας και στους οικισμούς Γκαγκάλες (στις 22:00) και Άγιοι Δέκα (στις 22:30).Ο Ι. Μανουράς

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανουράς, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία θα πραγματοποιήσει σήμερα τις παρακάτω επισκέψεις:

5.00μ.μ. Φόδελε

5.30μ.μ. Αγία Πελαγία

6.00μ.μ. Ρογδιά

6.30μ.μ. Τύλισος

7.15μ.μ. Ανω Ασίτες

7.30μ.μ. Κάτω Ασίτες

7.50μ.μ. Πυργού

8.20μ.μ. Αγιος Μύρωνας

9.15μ.μ. ΚρουσώναςΟ Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, θα περιοδεύσει στα χωριά των Δήμων Τεμένους και Κρουσώνα. Θα μιλήσει:

5μ.μ. Κορφές

7μ.μ. Κρουσώνα

9μ.μ. Προφήτη ΗλίαΟ Μ. Κεφαλογιάννης

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην ύπαιθρο του Νομού μας, ο βουλευτής Ηρακλείου και πρώην υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης, σήμερα Πέμπτη θα επισκεφθεί:

18.00μ.μ. Βόνη

18.30μ.μ. Θραψανό

19.00μ.μ. Ι.Μ. Αγκαράθου

19.30μ.μ. Σγουροκεφάλι

20.00μ.μ. Επισκοπή

20.30μ.μ. ΓούβεςΟ Β. Κεγκέρογλου

Στο παζάρι στο Ασήμι, θα βρίσκεται σήμερα το πρωί ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ λίγη ώρα αργότερα, θα επισκεφθεί διαδοχικά το Δήμο, τις Υπηρεσίες και την Ενωση της περιοχής. Στις 12.00 θα επισκεφθεί τις Λούρες και τους Στόλους. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφθεί:

17.00μ.μ. Πραιτώρια

17.30μ.μ. Αποΐνι

18.00μ.μ. Σωκαράς

18.30μ.μ. Στέρνες

19.00μ.μ. Παναγιά

19.30μ.μ. Διονύσι

20.00μ.μ. Φουρνοφάραγγο, Λούκια

20.30μ.μ. Βαγιονιά

21.30μ.μ. ΣτάβγιεςΟ Μανόλης Στρατάκης

Σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου κ. Μανόλης Σοφ. Στρατάκης, θα επισκεφθεί τα παρακάτω χωριά:

Ασήμι (παζάρι)

12.00μ.μ. Στέρνες

Παναγιά

Διονύσι

2.00μ.μ. Στάβγιες

2.30μ.μ. Φουρνοφάραγγο

3.00μ.μ. Καπετανιανά

3.30μ.μ. Λούκια

4.00μ.μ. Κουμάσα

6.00μ.μ. Βαγιωνιά

7.00μ.μ. Γκαγκάλες

8.00μ.μ. Στόλοι

8.30μ.μ. ΑσήμιΟ Φραγκίσκος Γ. Παρασύρης

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκος Παρασύρης θα επισκεφθεί σήμερα τα χωριά:

Αγ. Δέκα, Αμπελούζο, Γκαγκάλες, Βαλη, Στόλους, Ατσιπάδες, Ακρια, Τσιφ. Καστέλι, Ασήμι, Σοκαρά, Αποΐνι, Στέρνες, Παναγιά, Διονύσι, Στάβγιες, Φουρνοφάραγγο, Λούκια, Βασιλική, Βαγιονιά, Βασιλ. Ανώγεια, Φλαθιάσκες, Απεσωκάρι, Πλάτανο, Χουστουλιανά, Μητρόπολη.Ο Κώστας Μπαντουβάς

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κ. Μπαντουβάς επισκέφθηκε την Τρίτη χωριά του δυτικού Μονοφατσίου και χθες χωριά της περιοχής Μαλεβυζίου, όπου συνάντησε και συνομίλησε με πολλούς φίλους του.

Σήμερα θα επισκεφθεί χωριά της επαρχίας Τεμένους προκειμένου να επικοινωνήσει και να χαιρετήσει φίλους του.Ο Νίκος Μπελιβάνης

Σε χωριά της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου θα περιηγηθεί σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μπελιβάνης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επισκέψεων.

Ο κ. Μπελιβάνης θα επισκεφτεί δημοτικά διαμερίσματα των δήμων, Αγίας Βαρβάρας, Ρούβα και Ζαρού και πιο συγκεκριμένα:

17.00 μ.μ. Άγιος Θωμάς, 17.30 Πρεβελιανά, 17.45 Μεγάλη Βρύση, 18.00 Πανασσός, 18.30 Γέργερη, 19.00 Νύβριτος, 20.00 Βορίζα και 20.30 Ζαρός.Ο Γιάννης Γ. Σκουλάς

Στο Δήμο Κόφινα, και πιο συγκεκριμένα στο παζάρι που πραγματοποιείται στο Ασήμι, θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ηρακλείου Γιάννης Σκουλάς. Εκτός από το παζάρι ο κ. Σκουλάς θα επισκεφθεί το Δημαρχείο στο Ασήμι καθώς και την Ενωση που εδρεύει στην περιοχή. Το απόγευμα ο Γιάννης Σκουλάς θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα παρακάτω χωριά, ξεκινώντας στις 17.30μ.μ.: Πετροκεφάλι, Σίβα, Πιτσίδια, Μάταλα, Καμηλάρι, Βώρους, Φανερωμένοι, Λαγολιό, Κλήμα, Τυμπάκι.Η Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη

Από το Ασήμι συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις της, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου, Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη. Η υποψήφια βουλευτής θα βρεθεί το πρωί στη λαϊκή της περιοχής, για να επισκεφθεί στη συνέχεια Υπηρεσίες στο Ασήμι. Η κα Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, παράλληλα επιστρέφοντας από το Ασήμι, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις σε Υπηρεσίες στο Ηράκλειο. Το απόγευμα αντίστοιχα, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ θα επισκέπτεται από τις 6.00μ.μ. τις περιοχές Βαγιονιά, Λούκια, Φουρνοφάραγγο, Στάβγιες, Διονύσι, Παναγιά, Στέρνες, Ασήμι, Λούρες, Στόλους και Γκαγκάλες.Ο Σταύρος ΑρναουτάκηςΣήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Σταύρος Αρναουτάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών με τους πολίτες του Νομού θα επισκεφθεί τη Λαϊκή Αγορά στο Ασήμι καθώς και δημόσιες υπηρεσίες και το απόγευμα από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά:

Άνω και Κάτω Μούλια, Βαλή,

Γκαγκάλες, Στόλους, Λούρες,

Ατσιπάδες, Άνω Άκρια, Μοριά, Καστέλι, Σωκαρά, Αποϊνι,

Στέρνες, Παναγιά, Διονύσι,

Ασήμι.Η Μαρία Σκραφνάκη

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Σκραφνάκη, θα πραγματοποιήσει σήμερα τις εξής επισκέψεις:

Πρωί: Εκκλησία στην Κνωσό (εορτασμός Αγ. Σοφίας), Λαική στο Ασήμι

Ακολουθεί περιοδεία στο Δήμο Αστερουσίων: Πρωτόρια, Χάρακας, Αμυγδαλος, Παράνυμφοι, Δωράκι, Ροτάσι, Αχεντριάς, Μεσοχωριό.

Δήμος Αρκαλοχωρίου: Φιλλιποι, Καστελιανά, Φαβριανά (Ανω-Κάτω), Πύργος.Το ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

•Στις 6:00πμ στην πιάτσα των ξενοδοχοϋπαλλήλων στον Κατσαμπά κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Γωνιανάκη.

•Στις 10:00πμ στο ξενοδοχείο ΤΗΕΜΙΣ κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Μιχάλη Χουστουλάκη.

•Στις 10:00πμ στη Νομαρχία Ηρακλείου κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Κώστα Ξυλούρη.

•Στις 11:00πμ ομιλία στο Ασήμι στο παζάρι από τους υποψήφιους βουλευτές Μανώλη Συντυχάκη και Μανώλη Καρκαβάτσο.

• Στις 12:00μμ στον ΟΤΕ στον Πόρο και στην πιάτσα των ξενοδοχοϋπαλλήλων στον Κατσαμπά κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Στέλιο Ορφανο.

• Στις 18:00μμ στα χωριά Πύργος, Χάρακας και Ασήμι κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Μανώλη Καρκαβάτσο.

• Στις 19:00μμ στις οδούς Μίνωος και 62 Μαρτύρων κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Μαρία Κοκοσάλη.

• Στις 19:00 στην περιοχή Τεκές κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Μανώλη Συντυχάκη.