Καθαρές λύσεις για όλο το νομό, προτάσεις για μια ουσιαστική περιφερειακή ανάπτυξη, αλλά και ένα βραχυπρόθεσμο πολιτικό σχέδιο δράσης, παρουσίασε χθες η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Ηρακλείου, Μαρία Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη, κατά τη διάρκεια εγκαινίων του Πολιτικού της Γραφείου στις Μοίρες.

Η Μαρία Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη, επέλεξε ηθελημένα να αρχίσει τις κεντρικές προεκλογικές της ομιλίες από τον τόπο καταγωγή της, τιμώντας τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και την επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να είναι η μοναδική υποψήφια από τη Μεσαρά.

Παρʼ όλα αυτά, η υποψήφια βουλευτής, χωρίς έπαρση, έκανε σαφές πως σέβεται και τιμά τις ρίζες της και τις επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως είναι υποψήφια για όλο το νομό, οπότε σε επίπεδο νομού έχει υποχρέωση να δραστηριοποιηθεί.

Η κ. Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη, με τις γνώσεις που φάνηκε να έχει και τη δυνατότητα της να καταθέτει προτάσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν το νομό, κατάφερε να πείσει, πως η συμμετοχή της στην πολιτική, δίνει μια διαφορετική χροιά κι έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης πραγμάτων, απομακρυσμένο από τα παλαιοκομματικά μοντέλα.

“Θέλω, και ξέρω πως θέλετε κι εσείς, μια άλλη Μεσαρά. Έναν ακόμη πιο ανεπτυγμένο και σύγχρονο νομό, έναν νομό αξιώσεων” υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής, για να προσθέσει:

“Αυτά λοιπόν κι όσα εντάσσονται στη λογική μιας ουσιαστικής περιφερειακής ανάπτυξης, έρχομαι να διεκδικήσω για εσάς, για όλους μας, για το ιερό χρέος μας να συμβάλουμε στην κοινωνική ευημερία. Σʼ αυτό το πλαίσιο έρχονται να συμβάλουν οι πολιτικές του Γιώργου Παπανδρέου. Σʼ αυτό το πλαίσιο έρχεται να κουμπώσει ένα σύγχρονο μοντέλο μιας δίκαιης κοινωνίας πολιτών, που προχωρά καθαρά μπροστά τώρα!”.

Η κ. Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη, κάλυψε πλήρως όλες τις θεματικές ζητημάτων που σχετίζονται με τη Μεσαρά κι έκανε σαφή την πρόθεση της, να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις της για το καλό του τόπου και του νομού. Μιλώντας για το αύριο της πολιτικής, η κ. Πετρακογιώργη απέκλεισε κάθε ανήθικη συμπεριφορά, οποιουδήποτε στελέχους που δεν εκπληρώνει το στοιχειώδες χρέος του απέναντι στην παράταξη και τον τόπο.

“Στελέχη χωρίς ηθική, στελέχη που δεν σέβονται τους θεσμούς, αλλά κυρίως δεν σέβονται τον ελληνικό λαό και το νομό ειδικότερα, δεν έχουν και δεν θα έπρεπε να έχουν καμία θέση στην πολιτική. Δεν θα έπρεπε να έχουν καμία νομιμοποίηση στην κοινωνική ζωή του τόπου” υπογράμμισε η κ. Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ασφυκτικά γέμισε ο, ειδικά διαμορφωμένος για εκδηλώσεις χώρος, αλλά και ο χώρος έξω από το εκλογικό κέντρο της κ. Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη, με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη νομάρχη Ηρακλείου, πρώην αντινομάρχες, δημάρχους της περιοχής, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και πλήθος κόσμου να στέκονται στο πλευρό της Μεσαρίτισας υποψήφιας. Την κ. Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη προλόγησε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλης Μαμαλάκης, ο οποίος εξήρε το ήθος και τις δυνατότητες της υποψήφιας βουλευτού.