Πολύ ενδιαφέρον ήταν το παζλ το οποίο σχηματίστηκε στην εξέδρα των επισήμων από τους πρώην και νυν παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πρώτος ανέβηκε στην εξέδρα ο Αντώνης Καράτζης ενώ τον πρώην αντιπρόεδρο ακολούθησαν οι Γιάννης Σφακιανάκης, Δημήτρης Γιαννουλάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, και Ζαχαρίας Μωραΐτης.

Οι παραιτηθέντες παράγοντες του ΟΦΗ κάθισαν μαζί στην εξέδρα σε απόσταση από την θέση του κ. Βατσινά. Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ που εμφανίστηκε τελευταίος (είχε προηγηθεί η βράβευση στον Γιώργο Καπελλάκη).

Χαιρέτησε και ασπάστηκε όλους τους πρώην συνεργάτες του στην διοίκηση.

Η παροσία των παραιτηθέντων και το γεγονός ότι παρακολούθησαν το ματς μαζί έδωσε αφορμή για ποικίλα σχόλια αφού πολλές είναι οι φήμες που υπάρχουν για εμπλοκή του πρώην αντιπροέδρου στο ιδιοκτησιακό του ΟΦΗ αν και από την πλευρά του κάτι τέτοιο έχει δημοσιευθεί.

Τα διοικητικά του ΟΦΗ πάντως εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και η εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού περιλαμβάνει την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ (για να επικυρωθούν και τυπικά οι παραιτήσεις) ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις από την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών.

Επίσης ουδείς έχει ακόμα εμφανιστεί όμως πίσω από τις... κουρτίνες γίνονται συζητήσεις και διαβουλεύσεις από κάποιες ομάδες επιχειρηματιών που φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Πάντως επί του πρόντος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Βατσινάς δεν φέρεται διατεθειμένος να “παραδώσει τα όπλα” και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τις “εν χορώ” παραιτήσεις επιμένει και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το αποτέλεσμα το οποίο θα τους αποφέρει πριμ συνολικού ύψους 75.000 ευρώ (αυτό είχε υποσχεθεί πριν από το ματς).

Πανηγυρικό κλίμα

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης, εκ των κορυφαίων για λογαριασμό των Κρητικών, επεσήμανε με νόημα: “Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν ο ΟΦΗ”.

Ο Μανόλης Ρουμπάκης τόνισε: “Δείξαμε και σήμερα ότι διαθέτουμε ομάδα. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Από τον Ολυμπιακό ακόμη και ισοπαλία να πάρεις επιτυχία είναι. Εμείς τα καταφέραμε. Όταν παίζεις με αυτές τις ομάδες χρειάζεσαι τύχη.

Παρών και ο δήμαρχος

Πολλές επώνυμες παρουσίες συγκέντρωσε το ματς του Σαββάτου. Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν το παιχνίδι ήταν ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης (προτίμησε τα δημοσιογραφικά θεωρεία). Μην ξεχνάμε πως ο Δήμος πλέον έχει αναλάβει την διαχείριση του Παγκρητίου Σταδίου.

Στις εξέδρες βρέθηκαν ακόμα ο παλιός παίκτης του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού και νυν συνεργάτης του Ρεχάγκελ, Γιώργος Κοκολάκης ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Νιόπλιας, ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ Γιάννης Χατζηνικολάου, ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΑΝ Λάμπρος Μαρης, ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου αλλά και οι μεγαλομέτοχοι των “κιτρινόμαυρων” Νίκος Τζώρτζογλου, Γιώργος Σουλτάτος.