Σε έξαλλη κατάσταση βρισκόταν μετά τον αγώνα ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού φώναξε για το δυνατό παιχνίδι του ΟΦΗ και διαμαρτυρόταν για την διαιτησία του Μαζαράκου.

“Σήμερα η ομάδα ήταν απροστάτευτη. Φεύγουμε και οι μισοί παίκτες κρατάνε τα πόδια τους από τα χτυπήματα που έχουν δεχτεί. Αν είναι να διεξάγονται έτσι τα παιχνίδια, τότε θα ήταν καλό είτε να στείλουμε τους παίκτες μας να σπουδάσουν κατς ή να πάρουμε παίκτες κατσέρ”.

Στη συνέχεια ο κύριος Θεοδωρίδης ρωτήθηκε για το αν χαιρέτησε τον πρόεδρο του ΟΦΗ και η απάντησή του ήταν σαφής... “Ο πρόεδρος του ΟΦΗ θέλησε να με χαιρετήσει, του είπα δεν θέλω και έφυγε τρέχοντας”.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο κ. Θεοδωρίδης όταν συνάντησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ του είπε σε έντονο ύφος “αυτό που κάνατε σήμερα θα το πληρώσετε”.

Να σημειωθεί εξάλλου ότι στο ημίχρονο επιχείρησε να μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών αλλά ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Μανόλης Συντιχάκης, δεν τον άφησε να προχωρήσει λέγοντάς του “φύγε, δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ”.Ο ΠατσατζόγλουΠάντως ο Χρήστος Πατσατζόγλου φρόντισε να... αδειάσει όλους στην ομάδα του που φώναζαν για σκληρό παιχνίδι. “Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Άλλωστε ο ΟΦΗ διαθέτει δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο. Τα παιχνίδια στην Κρήτη είναι πάντα δύσκολα. Θα πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι στις αντιδράσεις μας, αλλά και στο ρυθμό μας για να κερδίζουμε τα ματς. Δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο δεν πήραμε σήμερα τη νίκη. Μακάρι να βελτιωθούμε. Πρέπει να το κάνουμε”.