“Εγώ δεν γνώριζα τον Καρούζο, τον συνάντησα πριν μερικούς μήνες κι όταν μάλιστα είχαμε μια αντιδικία, αφού μου χρωστούσε ενοίκια για κάποιο ακίνητο που έχω στη Γλυφάδα. Σʼ αυτή την υπόθεση τον συνάντησα και μπορώ να πω ότι τον συμπάθησα και προσπάθησα να τον βοηθήσω ως πατριώτης και ως συνάδελφος”, είπε στην “Π” ο επιχειρηματίας κ. Ζωγραφάκης.

Ο 53χρονος Γιώργος Ζωγραφάκης γεννήθηκε στο Ζαρό, αλλά μεγάλωσε στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου στην Άρβη αφού οι γονείς του τον προόριζαν για καλόγερο!

Ο ίδιος... ξέφυγε όμως και πήγε στην Αθήνα όπου σπούδασε και σιγά σιγά ξεκίνησε δικές του κατασκευαστικές επιχειρήσεις όπως είναι η “Κνωσός Κατασκευαστική”, η “Γ-Β Επενδύσεων” με έδρα τη Γλυφάδα (Λαζαράκη 4) και με μεγάλη περιουσία.

Εκεί έκανε τη δική του οικογένεια και μένει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ στην Κρήτη δεν έχει οικονομικές συναλλαγές μέχρι την εποχή που γνωρίζεται με τον κ. Καρούζο.

“Δεν είχα οικονομικές ή άλλες συναλλαγές με την Κρήτη μέχρι των συνάντησή μου με τον κ. Καρούζο δυστυχώς”, τονίζει ο Γ. Ζωγραφάκης που τονίζει πάντως ότι διατηρεί συναισθηματικούς δεσμούς με το νησί, έχει εδώ συγγενείς κι έρχεται όποτε του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.