Η “Π” αναζήτησε επανειλημμένα τον κ. Καρούζο αλλά δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσουμε μαζί του. Σε ένα κινητό τηλέφωνο και σʼ ένα σταθερό που έχουμε στη διάθεσή μας, δεν απαντά ποτέ.

Με 2 (πρώην) συνεργάτες του που ήρθαμε σε επαφή, μας περιέγραψαν μια πολύ δύσκολη αν όχι τραγική κατάσταση αλλά δεν θέλησαν - και είναι λογικό - να καταθέσουν τις απόψεις τους επισήμως.

Οι πληροφορίες της “Π” αναφέρουν ότι ο ίδιος ο κ. Καρούζος φέρει βαρέως την όλη υπόθεση, η υγεία του ακόμη έχει κλονιστεί και αντιμετωπίζει εκτός από το οικονομικό και άλλα προσωπικά προβλήματα.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καρούζος έχει αγοράσει εκτάσεις στην Αμμουδάρα, μέσα στο Ηράκλειο, ενώ είχε πάρει και οικόπεδα στην Αλικαρνασσό. Είχε “χτυπήσει” με εξωφρενικά ποσά τα 25 στρέμματα που είχε βγάλει “στο σφυρί” ο Δήμος Αλικαρνασσού (τελικά έχασε και την εγγυητική επιστολή!) με στόχο να φτιάξει μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Από τη μια η άρνηση τότε του Νομαρχιακού Συμβουλίου και από την άλλη η οικονομική κρίση οδήγησαν τον όμιλο σε απόλυτη ασφυξία.