Για τις 4, 5, 6 και 7 Ιουνίου του 2010, η Γωγώ σκηνοθετεί και χορογραφεί για την ομάδα χορού Φυσαλίδα, τη χοροθεατρική παράσταση Στιγμές Μεταμόρφωσης.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης παραγωγής είναι η χρήση ενός οινοποιείου στο χωριό Χουδέτσι της Κρήτης σε θέατρο, καθώς και η αλληλουχία φυσικού και τεχνητού φωτός


Η Γωγώ Πετραλή είναι χορεύτρια, χορογράφος και δασκάλα κίνησης, σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και σπούδασε κλασικό και μοντέρνο χορό στην Αγγλία. Με υποτροφία του Ωνάσειου Ιδρύματος συνέχισε τις σπουδές της στη σχολή Rotterdamse Dansacademie της Ολλανδίας. Ως υπότροφος του διεθνούς φεστιβάλ Dance Web της Βιέννης εκπροσώπησε για πρώτη φορά την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2000.

Έχει διδάξει κλασικό, σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό και contact improvisation στην Αγγλία, Ελβετία, Πορτογαλία και Ελλάδα.

Ως χορεύτρια, στο εξωτερικό έχει συνεργαστεί με τις ομάδες χορού Manc Dance Company, Terpsicorrick Dance Company και Doris Vuilleumier Compagnie.

Στην Ελλάδα, έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις των Χάρη Μανταφούνη, Αρτέμιδος Ιγνατίου, Νατάσας Ζούκα, Carol Brown και Luca Silvestrini. Το 2004 εργάστηκε ως βοηθός χορογράφου του Δημήτρη Παπαϊωάννου και της Αγγελικής Στελλάτου για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, Αθήνα 2004.

Το 2006 ίδρυσε την ομάδα χορού Φυσαλίδα με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και στόχο την έρευνα, καθώς και τη δημιουργία και παρουσίαση καλλιτεχνικού έργου στην επαρχία μέσα από τη συνεργασία της με καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς, θεραπευτές και επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Παραγωγές της Φυσαλίδας όπου η Γωγώ έχει σκηνοθετήσει, χορογραφήσει, χορέψει είναι η performance Flock-ο αιθεροβάμων (2007) και τα video art Rooms (2006), Flock-the stargazer (2007), Insect (2009) και τα 7 θανάσιμα μιας σχέσης (2009).

Το 2008 σκηνοθέτησε και χορογράφησε τη χορευτική ταινία Ρυτίδες και Όνειρα, με πρωταγωνιστή τη γραφική και ʽυποβαθμισμένηʼ γειτονιά της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο Κρήτης. Η ταινία έχει συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ηράκλειο, Κιλκίς, Αμοργό) και στο εξωτερικό (Ιαπωνία, Πολωνία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ιορδανία). Στο Art & Tur Film Festival της Πολωνίας, η ταινία απέσπασε βραβείο στην κατηγορία ʽPersonal Travelʼ καθώς και το 2o βραβείο στο 8ο Διεθνές Συνέδριο Πολιτισμού και Τουρισμού ʽYperia 2010ʼ στην Αμοργό.

Για τις 4, 5, 6 και 7 Ιουνίου του 2010, η Γωγώ σκηνοθετεί και χορογραφεί για την ομάδα χορού Φυσαλίδα, τη χοροθεατρική παράσταση Στιγμές Μεταμόρφωσης. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης παραγωγής, είναι η χρήση ενός οινοποιείου στο χωριό Χουδέτσι της Κρήτης σε θέατρο, καθώς και η αλληλουχία φυσικού και τεχνητού φωτός συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά του τοπίου με την ιδιαιτερότητα του κλειστού χώρου, τις δεξαμενές, την κάβα με τα βαρέλια.