Την πλήρη στήριξη τους στη Βαγγελιώ Σχοιναράκη εξέφρασαν χθες βράδυ, στην πρώτη δημόσια παρουσία της υποψήφιας νομάρχη, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο ευρωβουλευτής Σταύρος Αρναουτάκης και η διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Ρεγγίνα Βάτζελη.

“Ήλθα να στηρίξω τη Βαγγελιώ, με την οποία έχουμε κοινή πορεία και αγώνες χρόνων», είπε η κ Διαμαντοπούλου. «Τη χαρακτηρίζουν η εργατικότητα, η σεμνότητα και η σοβαρότητα όλα αυτά τα χρόνια. Η Βαγγελιώ πάλεψε με το μυαλό και τα χέρια της για να φτάσει μέχρι εδώ. Μεγάλα της προσόντα είναι η συλλογικότητα, η συνέπειας και η συναίνεση».

Ο Σταύρος Αρναουτάκης σημείωσε ότι η υποψήφια νομάρxης είναι βαθιά γνώστης των προβλημάτων και των αναπτυξιακών αναγκών του νομού και είναι η κατάλληλη προσωπικότητα, στη συγκεκριμένη συγκυρία, να δώσει συνέχεια αλλά και να ανοίξει νέους δρόμους στην αναπτυξιακή προοπτική του νομού.

Η κ Βάτζελη μίλησε για την εμπιστοσύνη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπο της κ Σχοιναράκη και εξέφρασε τη σιγουριά της για την απόλυτη, όπως είπε, νίκη, που θα δώσει πολιτικά μηνύματα σε ολόκληρη τη χώρα.