Ωραία «παράσταση» έδωσαν Αθλόπολις και ΑΟΤ στο πρώτο τους παιχνίδι στο 2011 στο οποίο η ομάδα του Τυμπακίου κατάφερε μετά από συναρπαστική «μάχη» να πάρει τελικά τη νίκη με 3 – 2.

Ο ΑΟΤ συνεχίζει έτσι την προσπάθεια του για να κυνηγήσει μια θέση όσο γίνεται πιο ψηλά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, ενώ το Αθλόπολις παρέμεινε στην τελευταία θέση, με τους νεαρούς παίκτες του να αφήνουν όμως εξαιρετικές εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι θα περάσουν εύκολο απόγευμα αφού στα πρώτα 30ʼ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δυο τερμάτων χάρις σε εύστοχο πλασέ του Τζωρτζακάκη στο 16ʼ, και κοντινό φαλτσαριστό σουτ του Ταβερναράκη στο 30ʼ. Το Αθλόπολις κατάφερε ωστόσο να αντεπιτεθεί και αφού μείωσε στο 33ʼ σε 1 – 2 με αριστερό σουτ του Σκούφου από το ύψος της περιοχής, ισοφάρισε στο 69ʼ με ωραία εκτέλεση φάουλ από τον ίδιο παίκτη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 86ʼ από εκτέλεση κόρνερ του Ταβερναράκη και εντυπωσιακό βολ – πλανέ του Τζιμπραγάκη.

Καλή η διαιτησία του κ. Λιανδράκη, με τις δυο ομάδες να έχουν ωστόσο δικαιολογημένα παράπονα από τις υποδείξεις του δευτέρου βαθμού.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Ανδριανάκης, Ξηρός, Προκοπάκης, Χεράκης, Κουντούρης (65ʼ Ξημεράκης), Νοικοκυράκης (77ʼ Δίπλας), Λουμπάκης (35ʼ Χριστοδουλάκης), Σκούφος, Συκιωτάκης, Παπαδιός, Χαλκιαδάκης.

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Άλα, Μπαστάκης, Κουκουλάκης, Μαρακομιχελάκης, Μαραγκάκης, Τζωρτζακάκης (85ʼ Λεκάκης), Στρατάκης (82ʼ Σαράεφ), Ταβερναράκης, Αναγνωστάκης, Ρόκο (Τζιμπραγάκης).



ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΛΙΝΤΟ 1-3

Νέα νίκη πέτυχε το Λίντο, κερδίζοντας το Σάββατο στο γήπεδο των Καλεσών το “Ψητ. Πετούσης “Μαραθώνα” με σκορ 1-3. Οι “μικροί” του Μανόλη Ντάγκινη ξεκίνησαν με τον πιο ιδανικό τρόπο τη νέα χρονιά και βελτίωσαν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη πλευρά ο Μαραθώνας μετά τη νίκη του επί της Γαρίπας δεν κατάφερε να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα. Μόλις στο 6ʼ ο Τσαφαντάκης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-1. Στο 35ʼ ο Μανόλης Σφακιανάκης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2). Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 52ʼ με τον Τσαλίχη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χρηστάκης και μείωσε σε 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 69ʼ με κεφαλιά του Μανόλη Σφακιανάκη. Ουσιαστικά το Λίντο εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατέκτησε τη νίκη. Αντίθετα η ομάδα του Πέτρου Μαρινάκη δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Από το Μαραθώνα έφυγαν με παράπονα από το γήπεδο για τη διαιτησία του κ. Β. Κοκκινάκη.

Εκπληξη προκάλεσε η απόφαση του έμπειρου διαιτητή στο 30ʼ να ακυρώσει γκολ του Μαραθώνα δίνοντας ελεύθερο αντί για επανάληψη (!) σε εκτέλεση πέναλτι του Χρηστάκη. Ο κ. Κοκκινάκης υποστηρίξε ότι μπήκαν παίκτες του Μαραθώνα μέσα στην περιοχή και ότι έχει αλλάξει ο κανισμός!!!

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κεραμιδάς, Παπαδόπουλος, Κτιστάκης, (60ʼ Ζουμπουλάκης), Πατούνας, Καραφωτιάς, Βρούζος, Λαδουκάκης, Χρηστάκης, Βολιτάκης, (75ʼ Μπακαλούνης), Καλιπολίτης, (70ʼ Ποντίκαλης), Τσαλίχης.

ΛΙΝΤΟ: Ματαλιωτάκης, Χριστοδουλάκης, Χριστοφής, (89ʼ Πατούνας), Φωτάκης, Αποστολάκης, Χαρίτος, Σφακιανάκης Ι., Μανουσάκης, Σφακιανάκης Μ., Τσαφαντάκης, (86ʼ Τσακιρίδης), Φουκαράκης, (86ʼ Φουντουλάκης).



ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Συγχαρητήρια με... παράπονα από Κουτεντάκη

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά με παράπονα από ορισμένους παίκτες της ομάδας του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με το Αθλόπολις ο τεχνικός του ΑΟΤ Μιχάλης Κουτεντάκης.

«Αν και έχω παράπονα από ορισμένους παίκτες στη διάρκεια του αγώνα, τους δίνω συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα. Η επιστροφή του Τζωρτζακάκη μας έδωσε περισσότερο κύρος και εμπειρία, που μεταδόθηκε και στα υπόλοιπα παιδιά. Η θέση του Αθλόπολις στη βαθμολογία είναι πλασματική» επεσήμανε ο κ. Κουτεντάκης ευχόμενος παράλληλα καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αθλόπολις Γιάννης Σχοιναράκης απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση των Ξηρού, Σκούφου και Χαλκιαδάκη.

«Όταν χάνεις δε συνηθίζεται να δίνεις συγχαρητήρια, όμως οι παίκτες μου τα αξίζουν για την προσπάθεια αναλογιζόμενοι παράλληλα και τη μικρή ηλικία των περισσότερων. Είναι κρίμα να γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο εξαιτίας προσωπικών λαθών. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα γυρίζοντας το ματς, και φαινόταν ότι το λιγότερο που θα παίρναμε θα ήταν η ισοπαλία αλλά μια αδράνεια στην άμυνα μας στοίχισε το 3ο γκολ. Ειδικότερα αξίζουν συγχαρητήρια στον Ανδρέα Ξηρό που έκανε ντεμπούτο, στο Θόδωρο Σκούφο για τα γκολ αλλά και τη γενικότερη παρουσία του και στο Μηνά Χαλκιαδάκη».

Χαρούμενος αποχώρησε από το γήπεδο ο προπονητής του Λίντο, Μανόλης Ντάγκινης καθώς όπως δήλωσε οι παίκτες του έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη. “Είναι ευχάριστο που ξεκινήσαμε τη χρονιά με νίκη, την οποία κατακτήσαμε με καλή εμφάνιση. Εύχομαι να έχουμε και ανάλογη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια”.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Μαραθώνα, Πέτρος Μαρινάκης ήταν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας του.

Οπως είπε χάθηκαν ευκαιρίες για γκολ και έγιναν λάθη που έφεραν την ήττα.