Νίκη χρυσάφι πέτυχε στα Μάλια ο ΠΑΝΟΜ απέναντι στον γείτονα Μοχό καθώς οι 3 πολύτιμοι βαθμοί που έβαλαν στο σακούλι τους οι γηπεδούχοι, μετά την επικράτηση με 4-0, τους έδωσαν τη δυνατότητα να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Ζαχαρία Βλαστού ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη και οι αποφασιστικότητα που έδειξαν τους δικαίωσε, απέναντι στην νεανική ομάδα του Μοχού. Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε στο 12ʼ ο Τζανάκης όταν από κοντά με ψύχραιμο πλασέ παραβίασε την εστία του Κουκοσβίλι (1-0).

Στο 40ʼ ο Λέσι με συρτό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΝΟΜ ενώ ο ίδιος στο 58ʼ με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Κατσάφαρο που με δυνατό σουτ στο 71ʼ έγραψε το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Αδαμάκης.

ΠΑΝΟΜ: Φανουράκης Ι., Πετσαλάκης, Λάιερ, Φανουράκης Σ. (65ʼ Ζολώτας), Μαγδαλίδης, Κατσούλης (70ʼ Γκέκας), Λέσι, Τζανάκης, Σπυριδάκης, Μπελιβανάκης (55ʼ Κουράκης), Κατσάφαρος.

ΜΟΧΟΣ: Κουκοσβίλι, Τυράκης, Πιτερός, Μερκούρης, Κλαπάκης (48ʼ Χατζηδάκης), Γεωργόπουλος, Κριτσωτάκης, Ψυχολιουδάκης, Διαμαντάκης Σ., Διαμαντάκης Στ. (70ʼ Ρουσοχατζάκης), Ραφαέλο.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΒΛΑΣΤΟΣ: “Ετσι και στη συνέχεια”

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης αλλά κι από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του  ΠΑΝΟΜ δήλωσε ο Ζαχαρίας Βλαστός. Ο τεχνικός της μαλιώτικης ομάδας ευχήθηκε παράλληλα να συνεχίσουν οι παίκτες του να δείχνουν αυτό το πρόσωπο.

Μπορεί ο Μοχός να ηττήθηκε με βαρύ σκορ στο γειτονικό ντέρμπι, ωστόσο αυτός ουδόλως προβλημάτισε τον Γιάννη Διαμαντάκη, που ξεκαθάρισε πως η φετινή χρονιά έχει χαθεί για το Μοχό, και μοναδικός πλέον στόχος είναι η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών από την γύρω περιοχή.