Με αμφίβολη τη συμμετοχή της Ρούλας Γιαλιτάκη προετοιμάζεται το “Ηράκλειο” για τη δύσκολη έξοδο της Κυριακής στην Παιανία κόντρα στον Κτησιφώντα. Η βασική γκαρντ της ομάδας δεν είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει την αποστολή λόγω προσωπικού κωλύματος και στην περίπτωση αυτή το τοπικό συγκρότημα θα αποδυναμωθεί αισθητά στην προσπάθειά του να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Μιχάλη Δασκαλάκη προέρχεται από την άσχημη εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κρόνο κι όπως δηλώνει ο έμπειρος προπονητής χρειάζεται μια καλή παρουσία για να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της.

“Πρέπει να ανέβουμε αγωνιστικά για να διεκδικήσουμε τον στόχο της παραμονής. Οταν βελτιωθούμε θα έρθουν και οι επιτυχίες. Κάθε ματς είναι σημαντικό και πρέπει να το παλεύουμε”.

Η ομάδα της Παινίας έχει μία παραπάνω νίκη από το “Ηράκλειο” και στην έδρα της είναι δυνατή.

“Σίγουρα για να πάρουμε αποτέλεσμα θα πρέπει να έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κερδίσουμε κι εκτός έδρας, ειδικά τώρα που είχαμε την πρώτη απώλεια στο Λίντο”, κατέληξε ο κ. Δασκαλάκης.