Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες χαρακτήρισε τη μεθαυριανή αναμέτρηση ΟΦΗ – Ολυμπιακός Βόλου ο μεγαλομέτοχος της Θεσσαλικής ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος σε χθεσινές δηλώσεις του στον «Κρήτη Σπορfm».

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε ότι οι τρεις θέσεις της ανόδου θα «παιχτούν» μεταξύ των Κέρκυρα, Πανσερραϊκού, Δόξα Δράμας, ΟΦΗ και της ομάδας του, ξεκαθάρισε ότι δε θα έρθουν οργανωμένοι φίλοι από τη Θεσσαλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ενώ επιτέθηκε εναντίον του πρώην μέλους του τεχνικού τιμ της ομάδας Μύρου Σηφάκη.

Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Α΄ Εθνική, όπως πιστεύω και του Ολυμπιακού Βόλου. Πραγματικά την Κυριακή θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο, να το χαρεί ο κόσμος, να γίνει ένα ματς που θα δώσει συγκινήσεις και να κερδίσει ο καλύτερος. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες.

Για το Μύρο Σηφάκη:

«Από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο κ. Σηφάκης είχα πει ότι ο ΟΦΗ δεν θα πάει πουθενά και δεν έχει καμία τύχη. Και αυτό γιατί θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί του, δεν είναι προπονητής. Έγινε προπονητής με τον κ. Τζώρτζογλου στον Εργοτέλη επί Γκαγκάτση που ανεβαίνανε τις κατηγορίες. Ο κύριος Σηφάκης δεν έσωσε τον ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό αλλά σώθηκε με τις φανέλες του, τη λεβεντιά και τον κόσμο που γέμισε το Παγκρήτιο». Ο πρόεδρος της Βολιώτικης ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν θα έρθουν οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας του στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ επισημαίνοντας ότι: «Θα κατέβει η ομάδα Νέων λόγω του παιχνιδιού που έχει με τον ΟΦΗ και άλλα 30 άτομα παράγοντες, ο δήμαρχος του Βόλου, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να κάνουν την βόλτα τους στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί φημίζονται για την φιλοξενία τους και πιστεύω ότι θα βρεθεί ένας χώρος για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Έχουμε μιλήσει με την διοίκηση του ΟΦΗ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εμείς από την πλευρά μας αν θα θελήσουν να έρθουν στον Βόλο, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο ματς του δευτέρου γύρου θα τους παραχωρήσουμε μια ξεχωριστή εξέδρα». Στο μεταξύ ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου Σάκης Τσιώλης με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104.2 επεσήμανε για το μεθαυριανό παιχνίδι:

«Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την ομάδα με την μεγαλύτερη βαρύτητα στην κατηγορία. Το γεγονός ότι επέστρεψε στην έδρα του και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Κατερίνη με κάνει να πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος».