Με τον Σέρτζιο Οργκανίστα να αποτελεί ερωτηματικό για τη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΟΦΗ για το μεθαυριανό παιχνίδι. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που επικρατούσαν και δεν παρέπεμπαν σε ανησυχία ο Πορτογάλος μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε χθες καθώς οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεν υποχώρησαν. Μʼ αυτή την εξέλιξη τίθεται σε αμφιβολία το κατά πόσο ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα μπορεί να υπολογίζεται από το Νίκο Γκουλή για την αποστολή, κι ενώ υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις. Ο Πορτογάλος είχε σκοράρει στον προηγούμενο αγώνα με τον Πιερικό ενώ τον τελευταίο καιρό βρίσκεται γενικά σε άνοδο.

Πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και ο Καρακατσάνης ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση και δεν μπόρεσε ούτε χθες να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα μένοντας κλινήρης σπίτι του.

Αντίθετα στις προπονήσεις επέστρεψαν τόσο ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, όσο και ο Μηνάς Πίτσος οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σίγουρος απόντας θα είναι ο Κώστας Σταυρακάκης ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και συνέχισε και χθες να κάνει θεραπεία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται για την αποστολή του αγώνα.

Η χθεσινή προπόνηση που έγινε στο «Γεντί Κουλέ» αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ σήμερα οι παίκτες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο ΒΑΚ.