Όλα τα λεφτά ήταν το βʼ ημίχρονο στην αναμέτρηση του Ραύκου με τον Ποσειδώνα καθώς σʼ αυτό το διάστημα σημειώθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ έξι τέρματα. Ο Ραύκος ήταν ανώτερος και πιο ουσιαστικός και κατέκτησε τη νίκ με 4-2 σε ένα πολύ καλό και θεαματικό παιχνίδι.

Ο χορός των γκολ άρχισε στο 53ʼ όταν ο Βερναδάκης με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Λουκά, έκανε το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 58ʼ με σκόρερ τον Τάμπαση, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Αναγνωστάκη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα, στο 59ʼ ο Καραφωτιάς με εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 για τον Ραύκο.

Ο Τσαΐνης στο 75ʼ και στο 83ʼ κατάφερε να σκοράρει και να μειώσει σε 3-2 για τον Ποσειδώνα, όμως ο Παναούσης στο 89ʼ έκανε το 4-2 κι έβαλε τους τίτλους τέλους για την αναμέτρηση.

Διαιτητής ήταν ο Γρηγοράκης.

ΡΑΥΚΟΣ: Χρονάκης, Φραγκιαδάκης (71ʼ Κρασονικολάκης), Κούρτι, Θεοδωράκης, Βερναδάκης, Καραφωτιάς, Τσαρδέλης, Ταμπάσης (65ʼ Δασκαλάκης), Παναούσης, Στρίντζης (37ʼ λ.τ. Λουκά), Λέσι.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Κουκλινός (14 λ.τ. Αναγνωστάκης), Χατζηζάι, Στώτης, Πατραμάνης, Μουρτζάκης, Πακιουφάκης, Ταμπάκος (62ʼ Βιδάκης), Σιδηράς (62ʼ Μαγούλιος) Τσαΐνης, Σταματάκης, Καζάκης.