Την ολική ανατροπή πέτυχε στα Μάλια ο ΠΑΝΟΜ, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον Μαραθώνα, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν να βελτιώσουν τις επιθετικές τους αδυναμίες του πρώτου 45λεπτου και να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δύο φορές. Στον αντίποδα ο Μαραθώνας έχει φρικτά παράπονα από τον διαιτητή Παπαρδέλα με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν ουσιαστικά λόγο για “σπρώξιμο” του ΠΑΝΟΜ από τον συγκεκριμένο ρέφερι.

Στο 15ʼ ο Ντόι σημάδεψε το δοκάρι του Δερμιτζάκη και στο 30ʼ ο Μαραθώνας έκανε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Χρηστάκη. Ο ΠΑΝΟΜ που είχε νέο δοκάρι στο 35ʼ με τον Τζιράκη έφτασε στην ισοφάριση στο 59ʼ όταν ο Περάκης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Το 2-1 για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 78ʼ ο Τζιράκης με κοντινό πλασέ. Στο 85ʼ ο Μαραθώνας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Βαθιανάκη μέσα στην περιοχή του ΠΑΝΟΜ, όμως ο Παπαρδέλας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΠΑΝΟΜ: Καραγιαννακίδης, Βαλσαμάκη, Αραμπίδης, Κανελλόπουλος, Πατούνας, Λάιερ, Κατσάφαρος, Περάκης, Βυνιχάκης, (75ʼ Κυβερνητάκης), Τζιράκης, (60ʼ Χαρωνίτης), Ντόι, (78ʼ Κατσούλης).

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Δερμιτζάκης, Σερλιδάκης, Χατζηδάκης, (72ʼ Βαθιανάκης), Παναγιωτίδης, Μπουγαδάκης, Σφακιανάκης, Στρατήγης, Χρηστάκης, Στρατάκης, Φιλοξενίδης, (80ʼ Ζουμπουλάκης), Καντιδάκης, (67ʼ Βολιτάκης).