Μετά από τρεις αγωνιστικές και τη νίκη στην πρεμιέρα επί των Δειλινών, ο Κεραυνός πήρε το δεύτερο φετινό τρίποντο, κερδίζοντας τον Δία με 3-1.

Μία δίκαιη και άνετη νίκη για τους πράσινους που ήταν καλύτερη στο συντριπτικό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε για τον Κεραυνό στο 39ʼ όταν ο Τζέρτζι βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή, πλάσαρε τον Γριντάκη που απέκρουσε, με τη μπάλα να καταλήγει στον Δασκαλάκη που με ένα όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, μόλις τρια λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, εκμεταλλευόμενος με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο μεταβίβασης του Τζέρτζη και σουτάροντας εύστοχα από θέση μέσα δεξιά. Ο Κεραυνός “κλείδωσε” οριστικά τη νίκη του στο 69ʼ με τον Τριανταφυλλάκη σε μία περιπετειώδη φάση που ξεκίνησε από σουτ του Συσμανίδη έξω από την περιοχή. Ο Γριντάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Χαρμπής έδωσε έτοιμο γκολ στον 19χρονο επιθετικό που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0. Το ωραιότερο τέρμα του αγώνα μπήκε στο 75ʼ όταν ο Δίας μείωσε με μακρινό γυριστό ψαλίδι του Χαλιούλια σε 3-1.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κουρεπίνης, Συσμανίδης, Μπουμπάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Κοζυράκης, Κασαπάκης Χ., Ρωμανάκης (54ʼ Κεφάκης), Τζέρτζι, Δασκαλάκης (88ʼ Καστρινάκης), Τριανταφυλλάκης (72ʼ Μαθιουδάκης), Χαρμπής.

“ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ CLUB” ΔΙΑΣ: Γριντάκης, Βαθιανάκης (78ʼ Τζιοβάρας), Μαγκαφουράκης Ν., Κουντούρης, Μαγκαφουράκης Β., Θεοδώρου (46ʼ Χρυσοχοΐδης), Ταφλάι, Μπακάλης (58ʼ Κουτσάκης), Φραγκάκης, Χαλιούλιας, Γαλάνης.