Πικρή ήττα με σκορ 2-0 υπέστη ο Αστέρας Ρεθύμνου χθες στον Ταύρο από τον Φωστήρα που είχε πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ζαχαρόπουλο.

Ο έμπειρος φορ πέτυχε και τα δύο γκολ των “κιτρινόμαυρων” στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στον Αστέρα Ρ. που διαμαρτύρεται για το πέναλτι με τον οποίο οι Ρεθυμνιώτες έχασαν μια καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 41ʼ με τον Ταμάμη που αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου και στο βʼ μέρος υπέκυψαν στην πίεση του Φωστήρα.

Στο 53ʼ μετά από μαρκάρισμα του Πατελή στο Στάικο ο διαιτητής είδε πέναλτι και ο Ζαχαρόπουλος ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-0.

Το τελικό 2-0 πάλι από τον Ζαχαρόπουλο που κέρδισε την μπάλα μετά από πλάγιο που εκτέλεσε ο Χαραλαμπόπουλος και νίκησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα Ρ.

Στο 75ʼ ακυρώθηκε γκολ του Ποπιέλα μετά από φάουλ του Χαραλαμπόπουλου ως οφσάιντ.

Το ματς ήταν πολύ δυνατό και ο Αγγελάκος από την Αρκαδία έδωσε συνολικά εννιά κίτρινες κάρτες. Από πλευράς Φωστήρα στους Χαραλαμπόπουλο, Στάικο, Τελκίνσκι, Ποπιέλα και για τον Αστέρα οι Πατελής, Πετράκης, Μικρόπουλος, Γέλιτς, Ταμάμης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Σωτηρίου, Χαραλαμπόπουλος, Στράικος, Ζαχαρόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μαριγιάν, Ταμπάκης, (80ʼ Ζουμπουλάκης), Τελκίν σαν (46ʼ Νταμιάνο), Αγγολ, Διαμαντίδης, (74ʼ Παπαδόπουλος), Ποπιέλα.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ.: Βογιατζιδάκης, Κοκκινάκης, Καρράς, Πατελής, Κατσαμάς, Πετράκης, (79ʼ Φραντζεσκάκης), Μικρόπουλος, Γωνιωτάκης, (77ʼ Λόπεζ), Γέλιτς, Ταμάμης, (70ʼ Μπαξεβάνης), Κοζανίδης.