Ποδαρικό με τον Πίτσο έκανε ο ΟΦΗ στην ανανέωση των συμβολαίων. Ο 26χρονος αμυντικός θα παραμείνει για τρία ακόμα χρόνια, αφού οι διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση είχαν αίσιο τέλος.

Η συμφωνία επήλθε αργά προχθές το βράδυ και επισημοποιήθηκε χθες το πρωί. Ο παίκτης αρχικά είχε αρνηθεί την προσφορά της ομάδας του αλλά τελικά δέχθηκε να υπογράψει έναντι 85.000 ευρώ ετησίως (70.000 +15.000 μπόνους συμμετοχών).

Λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Πίτσος δήλωσε ευχαριστημένος και τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι η συσπείρωση του κόσμου της.

“Υπήρχε επιθυμία και από τις δύο πλευρές και έγινε αυτό που θέλαμε και οι δύο, δηλαδή να ανανεωθεί το συμβόλαιό μου. Αγαπάω τον ΟΦΗ και γιʼ αυτό πείστηκα να μείνω στην ομάδα για να την πάμε όλοι εκεί που της αξίζει σε πιο ψηλές θέσεις του πρωταθλήματος”, είπε και πρόσθεσε: “Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ο ΟΦΗ να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω του και να τον ξαναφέρει στο γήπεδο. Είδαμε ότι ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας, κάτι που έκανε στα τελευταία παιχνίδια”.