Χθες το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά με αρκετούς απόντες. Συγκεκριμένα ο Σηφάκης βρίσκεται στην Αθήνα με την Εθνική Ελπίδων για το αυριανό φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας και ο Χατζιαντριάν στην Κύπρο με την Εθνική Αρμενίας για το τουρνουά που διεξάγεται εκεί και θα επιστρέψει την Παρασκευή. Απόντες ήταν ακόμη και οι γνωστοί τραυματίες Μπελεβώνης, Κουνενάκης και Εντνίλσον. Τραυματίας είναι επίσης ο Σφακιανάκης, ο οποίος χθες είχε άδεια και σήμερα θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Φιλικό με ΠΟΑ
Φιλικό με τον ΠΟΑ θα δώσει αύριο το απόγευμα ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ, προκειμένου να διαπιστώσει ο κ. Σηφάκης σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του που δεν αγωνίζονται στη βασική 11άδα.

Οι πίνακες διαιτητών
Η Εκτελεστική Γραμματέας της ΕΠΟ αποφάσισε, κατόπιν εισήγησης της ΚΕΔ/ΕΠΟ, να παρατείνει έως 8 Μαρτίου την προθεσμία των κρίσεων από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας των διαιτητών των πινάκων Εθνικών Κατηγοριών του Φεβρουαρίου.