Ο προπονητής του ΟΦΗ Μύρος Σηφάκης μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης δήλωσε:

“Σίγουρα μας στενοχωρεί το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ και τις υποχρεώσεις που έχει στη συνέχεια, η πολύ καλή παρουσία που είχαν, υποχρεώνοντας όλους που ήσαν στο Αλκαζάρ να αναγνωρίσουν ότι ο ΟΦΗ είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από την Λάρισα”.

Ο ΟΦΗ αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

“Δεν απογοητευόμαστε. Χάσαμε μια μάχη απ' αυτές που είναι υποχρεωμένη να δώσει η ομάδα μας μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι είναι μεγάλη επένδυση για την ομάδα μας η σωστή νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου. Από μια συγκυρία άτυχων γεγονότων στο τελευταίο 20λεπτο δεν πήρε η ομάδα μας κάποιο βαθμολογικό κέρδος. Σίγουρα το γεγονός αυτό μας στενοχωρεί. Όμως πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εν όψει και των υποχρεώσεων μας στη συνέχεια η πολύ καλή παρουσία που είχε ο ΟΦΗ, υποχρέωσε όλους που ήσαν στο Αλκαζάρ να αναγνωρίσουν ότι η ομάδα μας είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από την Λάρισα. Ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Στο επόμενο παιχνίδι. Επιβάλλεται να παρουσιασθούμε ακόμη πιο αποφασιστικοί και να αγωνισθούμε με μεγαλύτερο πάθος”.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο θέμα της αποβολής του.

“Δεν θέλω να κρίνω την απόφαση του διαιτητή. Νοιώθω, όμως, πάρα πολύ αδικημένος. Αυτό που με έχει στενοχωρήσει περισσότερο είναι ότι δημιουργήθηκε εσφαλμένη εντύπωση για το άτομο μου και φυσικά για την ομάδα μου. Ποτέ δεν προσπάθησα να διαπληκτισθώ με τους φιλάθλους. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Όταν ο διαιτητής μου ζήτησε να φύγω από το πάγκο της ομάδας μου, το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να πάω γρήγορα στην εξέδρα και να συνεχίσω το κοουτσάρισμα της ομάδας μου. Δεν είδα που ήταν η πόρτα όταν έφευγα και πήρα την απόφαση να πηδήξω από το κάγκελο. Αυτό που ήταν πιο κοντά μου.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και η οποία επιβεβαιώνεται και από το βίντεο του αγώνα. Η θητεία μου στους αγωνιστικούς χώρους είναι τέτοια που ποτέ δεν άφησε έστω και την ελάχιστη πιθανότητα για ενέργεια όπως αυτή που θέλουν ορισμένοι να παρουσιάσουν. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας για την εντυπωσιακή παρουσία του στο Αλκαζάρ. Ο κόσμος του ΟΦΗ έδειξε την δύναμη του για μια ακόμη φορά. Αυτό τον κόσμο θέλουμε κοντά μας. Αυτός ο κόσμος αξίζει κάθε θυσία”Κυριακή με ΠΑΟΑπό το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΕΠΑΕ καθορίστηκε χθες το πρόγραμμα των συναντήσεων της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αʼ Εθνικής. Συγκεκριμένα Σάββατο 18 Μαρτίου θα παίξουν Καλλιθέα - ΑΕΚ και Ξάνθη - Ολυμπιακός. Κυριακή Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, Ηρακλής - Αιγάλεω, Καλαμαριά - Ιωνικός, Ακράτητος - Λεβαδειακός και Ατρόμητος - Λάρισα, ενώ Δευτέρα 20 Μαρτίου Πανιώνιος - ΠΑΟΚ.