Χωρίς να “μασάει” τα λόγια του ο Αντώνης Μανίκας δήλωσε μετά το παιχνίδι, ότι ο ΠΟΑ δεν μπορεί να κερδίσει την άνοδο στην Βʼ Εθνική, συμπέρασμα με το οποίο συμφώνησε πλήρως και ο Παύλος Δερμιτζάκης. “Είναι πολύ καλή ομάδα, με καλή κυκλοφορία, αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει”, είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Βύζαντα απαντώντας σε σχετική ερώτηση και τεκμηρίωσε άμεσα την άποψή του: “Νομίζω ότι οι ομάδες της Πελοποννήσου υπερτερούν σε έμψυχο δυναμικό και σε εξωαγωνιστική οργάνωση. Είναι ομάδες πιο... ψαγμένες”. Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς τονίζοντας τα εξής: “Συγχαρητήρια στον Παύλο και στον ΠΟΑ για τη δίκαιη επικράτησή του. Δεν παρουσιάσαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και από την αρχή δείξαμε ότι δεν μπορούμε να απειλήσουμε τον αντίπαλό μας, παρόλο που παίξαμε με δύο επιθετικούς. Είχαμε δύο σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή και θα πρέπει οι παίκτες μου να προσπαθήσουν περισσότερο στην συνέχεια αν θέλουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο”.

Από την πλευρά του ο Παύλος Δερμιτζάκης μοίραζε συγχαρητήρια. “Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη τους, το μεγάλο σκορ και την απόδοσή τους που πιστεύω ότι ικανοποίησε τον κόσμο. Είχαμε πειθαρχία, σοβαρότητα μέχρι το 90ʼ, καλή αμυντική λειτουργία, ποικιλία στις επιθέσεις μας, καλή κυκλοφορία και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Θέλω να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Τέλος ο τεχνικός του ΠΟΑ για τις κάρτες που δέχθηκαν οι Αποστολάκης και Αργέντης, τόνισε ότι έγιναν βάσει σχεδιασμού, ενώ τόνισε ότι δεν τον απασχολεί καθόλου η μεταγραφική περίοδος. Τέλος, ο Μηνάς Τζανής ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και έκανε αναφορά για θετικό αποτέλεσμα στη Μυτιλήνη.