Έχοντας κατακτήσει την έβδομη ισοπαλία σε οκτώ αγώνες με την Προοδευτική, ο Σούλης Παπαδόπουλος άδραξε την ευκαιρία να δώσει το δικό του σόου στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι τονίζοντας: “Ήρθαμε για να παίξουμε με μια ομάδα που είχε πολύ καλή ψυχολογία και στην έδρα της είχε πετύχει το απόλυτο.

Εμείς θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, δεν κυνδυνεύσαμε άμεσα, ενώ αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στη τελική φάση ίσως παίρναμε και τη νίκη”.

Στο σημείο αυτό ο τεχνικός της Προοδευτικής ρωτήθηκε για το αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του και βρόντηξε: “Ο Εργοτέλης είχε καλή ομάδα, αλλά εμείς δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Για πείτε μου ποιος είχε τις πιο καλές ευκαιρίες για γκολ; Ήλθαμε για τη νίκη. Είναι καλύτερα να σε αποδοκιμάζουν παρά να σε λυπούνται.

Η Προοδευτική είναι ομάδα για άνοδο γιατί έχει ιστορία”.

Ο Μανόλης Πατεμτζής από την πλευρά του δεν έψαξε για δικαιολογίες: “Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Προοδευτική είναι ομάδα που αμύνεται με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα. Εμείς δεν είχαμε ρυθμό και πάντα βρίσκαμε οργανωμένη την άμυνά της. Οι παίκτες μου προσπάθησαν αλλά δεν μπορούσαν να φρεσκάρουν την ομάδα λόγω των αναγκαστικών αλλαγών. Θέλαμε τη νίκη αλλά το πρωτάθλημα είναι δύσκολο.

Ίσως να μας επηρέασε η κούραση από το ματς του Κυπέλλου”.