Ιδιαίτερα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου. Η ήττα από την ΑΕΚ και ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήλθε σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο ΟΦΗ διαμαρτύρεται για ένα φάουλ στον Ντεγιάνοφ που δεν δόθηκε πριν από το τρίτο γκολ της ΑΕΚ, “έβγαλαν από τα ρούχα του” τον τεχνικό της κρητικής ομάδας. “Αυτό που έγινε σήμερα είναι αδικία. Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και τελικά το χάσαμε. Είναι αδικία να μη δίνεται φάουλ στον Ντεγιάνοφ και να ξέρουν όλοι ότι όσος πόλεμος και αν γίνεται στον ΟΦΗ δεν θα πέσει”. Ο κ. Χατζηνικολάου ρωτήθηκε αν θα παραμείνει στον ΟΦΗ και τόνισε: “Δεν έχω μάθει να κατεβαίνω από το καράβι. Μόνο οι δειλοί φεύγουν”.
Με δυσκολία έβγαιναν τα λόγια από το στόμα του Νίκου Μαχλά. Ο αρχηγός ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν είχε όρεξη για δηλώσεις. “Εγινε καλό παιχνίδι για τον κόσμο αλλά κακό για μας. Ελπίζω να έχουμε τη δύναμη και το σθένος να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες που παρουσιάστηκαν διαβασμένες στην τακτική τους”.
Εγκώμια Σάντος
Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο Φερνάντο Σάντος για τον ΟΦΗ: “Είναι καλή ομάδα και η βαθμολογική του θέση δεν του αξίζει”, είπε και πρόσθεσε: “Ξέραμε ότι για να κερδίσουμε έπρεπε να δουλέψουμε πολύ. Πετύχαμε το πιο δύσκολο που ήταν να προηγηθούμε 2-0 αλλά στη συνέχεια αντί να έχουμε κέρδος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και ο ΟΦΗ που τα έπαιζε όλα για όλα δίκαια ισοφάρισε. Ημασταν τυχεροί που κερδίσαμε στο τέλος αν και μετά το 0-2 δεν έπρεπε να έχουμε την ανάγκη της τύχης για να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους σήμερα (σ.σ. χθες) κέρδισε το ποδόσφαιρο”.
Ο Αλεσάντρο Σοάρες επέστρεψε στα παλιά λημέρια και είχε ανάμεικτα συναισθήματα: “Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αλλά και στενοχωρημένος γιατί ο ΟΦΗ βρίσκεται σ’ αυτή τη δύσκολη θέση, αφού είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου”.
Ο Βραζιλιάνος μετά τη συνέντευξη πέρασε από τα αποδυτήρια του ΟΦΗ και χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του.

