Στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αμέσως μετά το γκολ του Λυμπερόπουλου με το οποίο η “Ενωση” πήρε τη μεγάλη νίκη χθες στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Οι οπαδοί της ΑΕΚ περίπου 1.800, πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία της ομάδας τους, ενώ είχαμε και τρεις συλλήψεις. Από τους 1.800 οι 400 ήλθαν από την Αθήνα με το καράβι και χθες το πρωί δημιούργησαν κάποια μικροεπεισόδια στο κέντρο της πόλης, χωρίς όμως προεκτάσεις. Πάντως το καράβι τούς περίμενε τελικά χθες το βράδυ και αναχώρησαν για την Αθήνα μετά το παιχνίδι.
Στο “Θ. Βαρδινογιάννης” βρέθηκαν συνολικά περίπου 6.000 φίλαθλοι (κόπηκαν 5.537 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 101.155 ευρώ).
Βολές για διαιτησία
Στα αποδυτήρια του ΟΦΗ υπήρχε ένταση. Οι παράγοντες και ο Γιάννης Χατζηνικολάου φώναζαν για την διαιτησία και για το φάουλ που δεν καταλογίστηκε στο τέλος υπέρ του Ντεγιάνοφ. Το αποτέλεσμα έφερε τον ΟΦΗ σε δύσκολη θέση και οι περισσότεροι έκαναν υπολογισμούς για τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα για να παραμείνει.
• Στο γήπεδο βρέθηκε χθες ο γκολκίπερ του Ιωνικού Αριαν Μπεκιάι ο οποίος την Μ. Τρίτη θα υποβληθεί σε επέμβαση (μηνίσκο) από τον γιατρό του ΟΦΗ κ. Στεφανουδάκη.
• Παρών και ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος θυμήθηκε το γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ίδια εστία πριν από λίγα χρόνια στο 2-3 από τον Παναθηναϊκό.

