Ύστερα από ένα πειστικό ξεκίνημα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη νίκη 1-0 επί της Ρωσίας, η Ισπανία έχει πλέον στο μυαλό της την αναμέτρηση με την Ελλάδα με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει αγκαλιά με την πρόκριση, αλλά και την... εκδίκηση, όπως τονίζουν στις δηλώσεις τους.

Οι δύο ομάδες είχαν ξαναβρεθεί αντιμέτωπες στην προκριματική φάση του Euro, με την Εθνική μας να επικρατεί των "φούριας ρόχας" με 1-0 μέσα στη Σαραγόσα και να αναγκάζει τους Ισπανούς να δώσουν αγώνες μπαράζ για να βρεθούν στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Όπως φαίνεται η ήττα αυτή παραμένει στο μυαλό των παικτών του Ινιάκι Σάεθ, οι οποίοι βλέπουν την αυριανή αναμέτρηση ως ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω με μία νίκη που θα σημάνει πιθανότατα και την πρόκρισή τους στα προημιτελικά.

"Υπάρχει η επιθυμία για εκδίκηση ύστερα από την ήττα στην έδρα μας με 1-0, αλλά πιστεύουμε ότι διαθέτουμε καλύτερη ποιότητα και θέλουμε να το αποδείξουμε" τόνισε σε δηλώσεις του ο MVP του αγώνα με τη Ρωσία, Βιθέντε και συνέχισε: "Η Ελλάδα αμύνεται πολύ καλά και χτυπάει στην αντεπίθεση, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Μία νίκη θα μας πάει στα προημιτελικά. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά θα αγωνιστούμε για τους τρεις βαθμούς".