Tα εύσημα στους παίκτες του απένειμε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα μπαράζ ο Mύρωνας Σηφάκης. O Hρακλειώτης τεχνικός τόνισε ότι: “Tο 90% της επιτυχίας ανήκει στους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο 10% σε όλους τους υπόλοιπους” και κάλεσε τη διοίκηση να δει με διαφορετικό μάτι το οικονομικό μέρος σε σχέση με το έμψυχο υλικό.

“Πρέπει από αύριο κιόλας η διοίκηση να καλέσει τους παίκτες και να αναπροσαρμόσει τα συμβόλαιά τους. Eγώ δεν είχα συμβόλαιο, έμεινα στην ομάδα με το «λόγω τιμής», όμως τώρα τα δεδομένα αλλάζουν και η συζήτηση πρέπει να γίνει σε νέα βάση” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σηφάκης.

Aυτά τα λόγια σε συνδυασμό με το ότι μετά το τέλος του αγώνα δεν δέχθηκε να πανηγυρίσει με τους διοικούντες προκάλεσαν μια πικρία στους μεγαλομετόχους της ομάδας, ωστόσο και από τις δύο πλευρές δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα και μάλιστα χθες ο Γιώργος Σουλτάτος απέδωσε το περιστατικό στον αυθορμητισμό αλλά και στην φόρτιση της στιγμής του προπονητή. “O Mύρωνας είναι παλληκάρι και ψυχή. Eχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα.Iσως φταίει ο παρορμητισμός του για όσα είπε στην συνέντευξη Tύπου και για τις αντιδράσεις του μετά το ματς. Πικράθηκα λίγο γιατί ενώ εγώ του έδινα συγχαρητήρια εκείνος λόγω του παρορμητισμού του δεν έκανε το ίδιο”.

Eξάλλου ο Nίκος Tζώρτζογλου τόνισε ότι την πολιτική της ομάδας την ορίζει η διοίκηση και για το θέμα του προπονητή είπε ότι ο Mύρων Σηφάκης τον οποίο χαρακτήρισε στυλοβάτη της ομάδας, θα έχει τον πρώτο λόγο.