Οι παίκτες του ΟΦΗ συγχαίρουν τον “ήρωα” ΠαπαδάκηΟι παίκτες του ΟΦΗ συγχαίρουν τον “ήρωα” Παπαδάκη

Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο γκολκίπερ Μανώλη Παπαδάκη που έπιασε δυο πέναλτι, η ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ πήρε την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί που και πότε. Ο ΟΦΗ επικράτησε από την άσπρη βούλα όπου οι παίκτες του ήταν πιο εύστοχοι με σκορ 4-1 (κανονική διάρκεια και παράταση 1-1) επί των Τρικάλων το Σάββατο στο Μπραχάμι με τον Παπαδάκη να αποκρούει τα δυο πρώτα και καθοριστικά πέναλτι. Ο ΟΦΗ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 51ʼ ο Καρίκι, βγήκε μπροστά και με ένα γκολ του Κοντογιάννη στο 73ʼ έφτασε στην ισοφάριση και στη συνέχεια πήρε την πρόκριση στα πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι:

Κοντογιάννης 1-0

Καρίκι (απόκρουση)

Σουρνάκης 2-0

Σκίλα (απόκρουση)

Περδικάκης 3-0

Τοπτίδης 3-1

Ρεμούνδος 4-1

Κ19 ΤΡΙΚΑΛΑ: Βουτσελάς, Μανώλης (110' Τσομπανίδης), Δράμπαλης, Παπουτσάκης, Τσιμπούκας, Καρίκι, Τοπτίδης, Σκίλα, Παρθένης (89' Παπανικολάου), Κατσαντώνης, Βαγενάς (82' Σικόλας).

Κ19 ΟΦΗ: Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης (63' Ρουσσάκης), Κοντογιάννης, Κομνηνός (92' Λαμπριανίδης), Κουράκης (70' Σταυρακάκης), Σουρνάκης, Ρεμούνδος, Περδίκης. Ο 19χρονος τερματοφύλακας Μανώλης Παπαδάκης τόνισε στις δηλώσεις του: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που το πάλεψε μέχρι τέλους γιατί όλο τον χρόνο περίμενε αυτό το παιχνίδι, όλα τα παιδιά σαν ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό στην ομάδα μου. Στα πέναλτι μετρούν πολλά, μετρούν η τύχη, η αντίδρασή σου εκείνη τη στιγμή, πολλά. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Το ένστικτο επίσης, η ψυχολογία σου, πολλοί παράγοντες έχουν σημασία». Κλείνοντας είπε: «Μου έχει ξανατύχει σε μικρότερη ηλικία. Όταν ήμουν 14 ετών σε παιδικό πρωτάθλημα και πάλι στη διαδικασία των πέναλτι».

«Λιοντάρια οι παίκτες»

Ο Βασίλης Πλεσίτης χαρακτήρισε λιοντάρια τους παίκτες του λέγοντας: “Eίμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Η νίκη μας φέρνει στον τελικό. Απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή οργάνωση. Η ομάδα των Τρικάλων είχε ηλικιακά μέχρι και 4 χρόνια μεγαλύτερους παίκτες από τους δικούς μας! Τα κοπέλια μας, όμως ήταν λιοντάρια! Παίξανε με ψυχή και είναι άξιοι συγχαρητηρίων".

Αντίπαλος ο Άρης

Αντίπαλος στον τελικό θα είναι ο Άρης ο οποίος χθες νίκησε στην Καρδίτσα την Καλλιθέα με σκορ 3-2.