Νίκη-ανάσα πέτυχε χθες ο ΑΟΧ που επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας και ανεβαίνει στη βαθμολογία.
Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Βʼ Εθνικής, οι Χανιώτες επικράτησαν 2-1 και επανήλθαν στις επιτυχίες ύστερα από τέσσερις ήττες (εξαίρεση αποτελεί το τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανθρακικό) ενώ από την άλλη πλευρά αυτή για τη θεσσσαλική ομάδα ήταν η τρίτη σερί ήττα, ύστερα από αυτές με Πανελευσινιακό και Τρίκαλα.
Τα γκολ του ΑΟΧ πέτυχαν οι Σταματής (32ʼ), Τσουκάνης (60ʼ) και για την Καρδίτσα που είχε ισοφαρίσει προσωρινά σκόραρε στο 48ο λεπτό ο Κρητικός.
Με το τρίποντο αυτό ο ΑΟΧ έφτασε τους 30 (του έχουν αφαιρεθεί και τρείς τους οποίους ελπίζει ότι θα πάρει πίσω) ενώ η Καρδίτσα έμεινε στους 28 έχοντας πιο κάτω τον Αιγινιακό στους 25 και κάτω από την ζώνη την Καλλιθέα στους 24, τον Πανελευσινιακό στους 21 και την Καλλονή στους 16.

