Ο αρχηγός του ΟΦΗ Ηλίας Κώτσιος προσπαθούσε μετά το ματς να εξηγήσει πως ήρθε η ήττα για την ομάδα του που χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε από το 1-0 στο 1-2. «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν μπορούμε να μοιρολατρούμε, ούτε να τα παρατήσουμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας.
Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Πρέπει να το πιστέψουμε, ότι μπορούμε να επιστρέψουμε. Σε κανένα παιχνίδι ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος απο εμάς. Κάνουμε λάθη, που δεν μπορείς να κάνεις όταν κάνεις πρωταθλη-τισμό.
Δε μπορώ να το εξηγήσω. Λες και μας έχει καταραστεί κάποιος».
Στους επτά... ουρανούς
Στους επτά ουρανούς (και επτά βαθμούς… διαφορά από τον ΟΦΗ) πετούσε ο Μπάμπης Τεννές μετά τη μεγάλη νίκη της Λαμίας. Ο έμπειρος τεχνικός περιχαρής τόνισε: “Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γα τη νίκη που πέτυχαν απέναντι σε μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα γυρίζοντας το παιχνίδι.
Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, να το κάνεις απέναντι στον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”.
Υπάρχει μεγάλο “πιστεύω” σε αυτά τα παιδιά και στις δυνατότητες τους”.
Ο Ανέστης Αναστασιάδης ανέφερε: «Ηταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι γυρίσαμε το παιχίδι.

