Νέο περιστατικό επίθεσης συνοδών ασθενών σε γιατρό τον οποίο μάλιστα δάγκωσαν στο μάγουλο, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Ρεθύμνου και οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου κατέληξαν στο αυτόφωρο.

Ολα άρχισαν όταν πατέρας και γιος μετέφεραν τον μικρότερο γιο της οικογένειας στο νοσοκομείο μεθυσμένο και τραυματισμένο ελαφρά μετά από τροχαίο.

Πατέρας και γιος φανερά εκνευρισμένοι φώναζαν στους πάντες θεωρώντας ότι το προσωπικό καθυστερούσε να φροντίσει τον νεαρό, την ώρα που ο συγγενής τους βρισκόταν στα ΤΕΠ και εξεταζόταν από τους γιατρούς. Ειδικευόμενος, ο οποίος βρέθηκε την ώρα εκείνη στο χώρο φροντίζοντας ένα άλλο περιστατικό, προσπάθησε να τους ηρεμήσει και την πλήρωσε ακριβά. Πατέρας και γιος τον έβρισαν, τον χτύπησαν και ο ένας από τους δύο τον δάγκωσε στο μάγουλο. Στον καυγά ενεπλάκησαν δύο ακόμη συγγενείς τους με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι τέσσερις και να αφεθούν αργότερα ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Ο ειδικευόμενος γιατρός υπέβαλε μήνυση εναντίον τους ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γ. Φραγκιαδάκης είπε ότι αυτές είναι καταστάσεις που πρέπει να αποφεύγονται, γιατί όλοι στο νοσοκομείο προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν.