Δεν άφησε αναπάντητη η διοίκηση του Εργοτέλη την καταγγελία-διαμαρτυρία του Πανθηραϊκού για τη διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα.

Οι “κιτρινόμαυροι” με ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες, επικαλούνται το “εξαφανισμένο» βίντεο του αγώνα για να διαπιστώσει ο καθένας το τι πραγματικά συνέβη στη Σαντορίνη. Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

“Αν ο διαιτητής ήθελε να ευνοήσει τον Εργοτέλη, γιατί δεν διέκοψε τον αγώνα, όπως φάνηκε να είναι έτοιμος να κάνει και όπως όφειλε βάσει των κανονισμών, όταν:

1. εισέβαλαν φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο.

2. κινήθηκε ένας «φίλαθλος» απειλητικά εναντίον του διαιτητή και εμποδίστηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή.

3. ένα από τα δεκάδες μπουκάλια και άλλα αντικείμενα που έπεσαν εντός του αγωνιστικού χώρου χτύπησε στο κεφάλι και τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή μας Μισέλ, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος, λίγο προτού μπει στη φυσούνα μετά την αποβολή του.

«Μάρτυρας» για τα παραπάνω γεγονότα, καθώς και τη διαιτησία (για να μην κουράζουμε με ανάλυση των φάσεων) και τη γενικότερη εικόνα του αγώνα, είναι ολόκληρο το video και όχι μεμονωμένα και μονταρισμένα/κομμένα στιγμιότυπα (ή «επεξεργασμένες» και εκτός κατάλληλης θέσης τραβηγμένες φωτογραφίες). Παρακαλούμε/προκαλούμε οποιονδήποτε έχει στην κατοχή του ολόκληρο και αυτούσιο το video του αγώνα, το οποίο κατά περίεργο τρόπο «εξαφανίστηκε», να το δημοσιεύσει ή προσκομίσει στην ΚΕΔ, ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του...

ΥΓ. Το ποια ομάδα του ομίλου μας ευνοείται από τη διαιτησία - και όχι μόνο - σχεδόν κάθε Κυριακή είναι γνωστό...”.