Την είδηση ότι ο Εργοτέλης θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού την προσεχή μεταγραφική περίοδο έβγαλε ο Νίκος Ουσταμπασίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς:

“Έχουμε πρόβλημα στο εύκολο γκολ κι εκεί θα εστιάσουμε στις μεταγραφές”είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Εργοτέλη ενώ για το παιχνίδι τόνισε: “Παίξαμε με μια ενδεκάδα που δεν έχει παίξει ξανά ως τώρα μαζί και δεν θα ξαναπαίξει και ποτέ. Θέλαμε να περάσουμε, αλλά απέναντί μας είχαμε μια καλή ομάδα που σκόραρε στο τέλος και νίκησε.

Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και έπρεπε να διαχειριστούμε το παιχνίδι ανάλογα και ενόψει του αγώνα της Κυριακής όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη ρεβάνς”.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κηφισιάς (η αποστολή της αναχώρησε με το καράβι για να επιστρέψει την Κυριακή) Μάρκος Μαυρομμάτης, δήλωσε: “Ήταν ένα ευχάριστο ματς με τις δυο ομάδες να παίζουν ελεύθερα και χωρίς άγχος. Είχαμε όφελος από τους παίκτες που έδειξαν ότι μπορούν, ενώ τονώθηκε και η ψυχολογία μας. Σίγουρα την Κυριακή θα γίνει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και ο Εργοτέλης θα παρουσιαστεί πιο δυνατός”.