Παγκόσμια διάκριση, καθώς επελέγη ως το καλύτερο της χρονιάς, απέσπασε εστιατόριο ξενοδοχείου στη Κρήτη, για τη συμβολή του στη διεθνή προβολή του ποιοτικού ελαιολάδου.

Το πάθος και οι γνώσεις του για το λάδι - στην κουζίνα χρησιμοποιεί 45 διαφορετικά ελαιόλαδα για κάθε συνταγή - χάρισε στον σεφ Βασίλη Λεωνίδου και στο εστιατόριο του Kapsaliana Beach Hotel στα Καψαλιανά Ρεθύμνου, που ανήκει στα ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης, τη διεθνή πρωτιά από τον μεγαλύτερο οδηγό ελαιολάδου του κόσμου.

Τι λέει ο σεφ στην “Π” αλλά και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, αρχιτέκτονας Μύρων Τουπογιάννης, που εμπνεύστηκε τη δημιουργία του αναβιώνοντας τον ιστορικό ελαιόμυλο της Μονής Αρκαδίου.