Την δεύτερη σερί νίκη της πέτυχε η Επισκοπή στο ντέρμπι των ουραγών κόντρα στη Γλυφάδα επικρατώντας της εκτός έδρας με 2-1. Ετσι η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για παραμονή, ενώ τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τη Γλυφάδα.
Η Επισκοπή προηγήθηκε στο 35ʼ με σουτ του Λένγκα από τα 35 μέτρα! Η Γλυφάδα απάντησε στο 42ʼ όταν μετά από σέντρα του Καλογιάννη, ο Γεωργακόπουλος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Τη νίκη όμως για την Επισκοπή έδωσε στο 62ʼ ο Ιβάνοφ, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε το Ζιόνγκα για να κάνει το τελικό 1-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια, αρχικά στο 37ʼ με τον Ντινιωτάκη και στο 60ʼ με τον Ιβάνοφ.
ΓΛΥΦΑΔΑ: Ζιόνγκας, Κατσίβελας, Σινάνι, Παϊκόπουλος (62ʼ λ. τρ. Γκούμας), Βαρδακώστας, Κόντης, Φερεντίνος (62ʼ Ντούνης), Καλογιάννης, Λαμπρογεώργος, Γεωργακόπουλος, Κόκκαλης (80ʼ Φιόρι).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γεωργίου, Γεωργιάδης, Νίκου, Λένγκα, Παπαδήμας, Μπάτζεφ, Γούλας (90ʼ Πάτας), Ιβάνοφ, Σίσκοφ, Ντινιωτάκης (60ʼ Κωτάτης), Χαλκιαδάκης (60ʼ Μπάτσι).

