
Αυλαία απόψε στο Ηράκλειο για Αλ. Τσίπρα και Π. Καμμένο
Στην πλατεία Ελευθερίας πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Όπως και στις προηγούμενες εκλογές, έτσι και τώρα, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει να κλείσει τις ομιλίες του για την Περιφέρεια από το Ηράκλειο, πραγματοποιώντας μάλιστα μια ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση.
«Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε μια γιορτή για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια στέλνοντας το μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε στις 25 Γενάρη θα συνεχιστεί» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και προστίθεται:
«Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Κερδίζουμε το αύριο. Θα νικήσουμε και θα πετύχουμε. Είναι η ευθύνη μας στο μέλλον».
Στο μεταξύ τις περιοδείες του στην Περιφέρεια κλείνει από το Ηράκλειο και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πολιτικός συνεργάτης στην κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα και υποψήφιος στο Ηράκλειο, Πάνος Καμμένος.
Η ομιλία του Πάνου Καμμένου έχει προγραμματιστεί για τις 9.00 το βράδυ στην αίθουσα Ανδρόγεω.

