Στις φιλικές νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 2-1 του Ρούβα στον Κρουσώνα. Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Μαραθιανός ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Ο νεαρός φορ που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, είχε σκοράρει και στο φιλικό με τις Ασίτες.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες βρήκαν στην επανάληψη τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 47ʼ με τον Μαραθιανό μετά από πάσα του Ρομπάκη ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Ρούβας ισοφάρισε με τον Αντωνάκη.

Το νικητήριο τέρμα του ΠΑΟΚ επιτεύχθηκε από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 75ʼ. Ο Στρατηγάκης ανετράπη απότον Κεφαλούκο και ο Μαραθιανός ευστόχησε στην εκτέλεση. Στα τελευταία λεπτά ο Μανιδάκης αστόχησε σε τετ α τετ, χάνοντας την ευκαιρία να διευρύνει τη νίκη του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Χωραφάκης, Στρατηγάκης, Ντελία, Καλεμάκης, Κανδυλάκης, Χίζι, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Μανιδάκης, Ρομπάκης, Μαραθιανός. Έπαιξαν και οι: Αγγελάκης, Κουράκης Α., Καστριότ.

ΡΟΥΒΑΣ: Φραγκιαδάκης, Αντωνάκης, Ερέκι, Γεωργόπουλος, Ξημεράκης, Κεφαλούκος, Μυλωνάς, Αμπντουραχμάνι, Συντυχάκης, Μερτίρι, Κασαπάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Κορδονούρης, Ντούμος, Χαλκιαδάκης, Βαρούχας.