Συζήτηση εφʼ όλης της ύλης με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων προκειμένου να καμφθούν αντιδράσεις τους, θα έχει σήμερα το απόγευμα (6 μ.μ.) στο ΒΑΚ η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ.

Την συνάντηση με τους φιλάθλους προκάλεσε η διοικούσα επιτροπή για να γίνει ενημέρωση επί των πεπραγμένων και να ζητήσει από τον κόσμο να σταθεί κοντά στην ομάδα, παρέχοντας πίστωση χρόνου στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές.

Αφορμή για την σημερινή συνάντηση έδωσαν κάποια καυστικά σχόλια που έγιναν το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι αποδοκιμασίες που υπήρξαν από μερίδα του κόσμου προς τον προπονητή ακόμα και προς την διοίκηση μετά το φιλικό με τον ΠΟΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην διοίκηση του ΟΦΗ υπάρχει έντονος προβληματισμός για το κλίμα αυτό και τονίζεται προς τα έξω ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Στην σημερινή συνεδρίαση αναμένεται εξάλλου-χωρίς την παρουσία των φιλάθλων-να γίνει ένας απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο μεταγραφικό το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα για τον ΟΦΗ. Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Γκούρμα είναι άγνωστο αν ο ΟΦΗ κινηθεί για την απόκτηση άλλου επιθετικού ενώ όπως γράψαμε και χθες στόχος είναι να αποκτηθεί ένα δεξί μπακ (με τα ονόματα των Αρκούδα και Πενταυράκη να είναι τα δυο που ακούγονται για την θέση αυτή) και ένας τερματοφύλακας.

Φιλικό με Εργοτέλη

Φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» θα γίνει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Ο Εργοτέλης απάντησε θετικά στο αίτημα  του ΟΦΗ και οι δυο ομάδες της πόλης θα αναμετρηθούν σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την οποία το μόνο που μένει να οριστεί είναι η ώρα έναρξης.

Αντίθετα, δεν θα γίνει το φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά για το Σαββατοκύριακο (5-6/9).

Μάλιστα η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποφάσισε μετά την εξέλιξη αυτή, ότι το πιθανότερο είναι  να μην γίνει φιλικό το Σαββατοκύριακο, αλλά να συνεχιστεί η προετοιμασία και να επιστρέψουν παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς αυτήν την εποχή.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Τετάρτη (9/9) τον Ποσειδώνα για το κύπελλο, ενώ έχει κλειστεί και ένα φιλικό παιχνίδι με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο στις 19 Σεπτεμβρίου.

Έφυγαν τα πρώτα διαρκείας

Μετά και την νέα μείωση τιμών τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ άρχισαν να “φεύγουν” με τον αριθμό μέχρι τώρα να φτάνει περίπου τα 200.

Η κίνηση των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ να «χαμηλώσει» τις τιμές στο 50% σε σχέση με πέρσι είχε θετική ανταπόκριση, καθώς η κίνηση στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο “Θόδωρος Βαρδινογιάννης” είναι αυξημένη. Προτεραιότητα έχει δοθεί στους περσινούς κατόχους, για τους οποίους η προθεσμία για να δηλώσουν αν επιθυμούν την περσινή τους θέση λήγει τη Δευτέρα (7/9).


Εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ, μόνο όμως για τη θύρα 1, διατίθενται πλέον και από τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, η οποία και φέτος στηρίζει την προσπάθεια του ΟΦΗ.
Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ. Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.
Υπενθυμίζεται ότι οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
Θύρα 1 40 ευρώ,  
Θύρα 2-3 100 ευρώ, 
Θύρα 4-5 50 ευρώ, 
Θύρα 7 150 ευρώ, 
Θύρα 8 120 ευρώ, 
Θύρα 9 κάτω διάζωμα 150 ευρώ, Θύρα 9 πάνω διάζωμα 300 ευρώ.