Στις 19 Ιουνίου εκπνέει και επίσημα η προθεσμία που έθεσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ για την κατάθεση προτάσεων ενδιαφέροντος για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Την απόφαση αυτή έλαβε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην τελευταία του συνεδρίαση επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της “Π”.  

Παράλληλα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε με ανακοίνωση του για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Νίκο Τσαμπουράκη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “o Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση ενδιαφέροντος, έχει στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη της ομάδας, ώστε αυτή να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι “ο κ. Τσαμπουράκης ζήτησε απο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να μεσολαβήσει για μια συνάντηση του ιδίου με την ομάδα επιχειρηματιών που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον ΟΦΗ, ώσε να συζητηθεί η προοπτική της κοινής συμμετοχής.

Ο κ. Δανδάλης τόνισε ότι θα μεταφέρει το αίτημα του κ. Τσαμπουράκη στην ομάδα των επιχειρηματιών. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Τσαμπουράκης στην συνάντηση με τον κ. Δανδάλη, τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι επιχειρηματίες που είναι μαζί του, έχουν την δυνατότητα να δώσουν μεγαλύτερη δυναμική στο νέο εγχείρημα.

To αν θα μπορεί να υπάρξει συνεργασία του κ. Τσαμπουράκη με την ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για τον ΟΦΗ, είναι κάτι που αφορά τους ίδιους, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Δανδάλης, στον κ. Τσαμπουράκη στη συνάντηση που είχαν”.