Δεν φαίνεται να βρίσκει πρόσφορο έδαφος η προσπάθεια της κίνησης του Νίκου Τσαμπουράκη να συνταχθεί με την ομάδα των “7” και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει αυτόνομα καταθέτοντας την δική της πρόταση στον Ερασιτέχνη.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες καθώς μετά την ομάδα των “7” φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες προτάσεις για τον ΟΦΗ η μια από τον Νίκο Τσαμπουράκη και η άλλη από τον Νίκο Μαχλά χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη από κάποια άλλη πλευρά.

Η ομάδα των επτά που έχει καταθέσει την πρόταση της από την Γενική Συνέλευση δεν δείχνει να συμφωνεί για “συμπόρευση” με την πρόταση Τσαμπουράκη. Ο Αντίπας Σηφάκης μιλώντυας χθες στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 και αναφερόμενος σε αυτό το θέμα απάντησε ουσιαστικά στον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ λέγοντας ότι «από την ώρα που ο κ. Τσαμπουράκης παρουσιάζεται ως ηγέτης μιας άλλης ομάδας, υπάρχει θέμα καθώς δεν μπορούν να συνυπάρξουν δύο ομάδες. Μπορεί να προσέλθει αύριο και να μας εκθέσει τις απόψεις του και εμείς να του δώσουμε τη θέση της δική μας ομάδας».

Αξίζει εξάλλου να σημειωθεί ότι από την κίνηση των επτά εκφράζεται η δυσαρέσκεια για την απόφαση του Ερασιτέχνη να δώσει προθεσμία μέχρι τις 19 Ιουνίου για την κατάθεση προτάσεων. Αυτή η δυσαρέσκεια εκφράστηκε από τον κ. Σηφάκη ο οποίος τόνισε ότι: “Καλό θα ήταν η τελική ημερομηνία απόφασης του ερασιτέχνη ΟΦΗ, να είχε τη 10η Ιουνίου ως καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, κάτι που όμως πήρε παράταση για δέκα ακόμα ημέρες. Αυτό δεν εξυπηρετεί τίποτα, ενώ καθυστερεί τις εξελίξεις. Τώρα στενεύει κάπως τα χρονικά περιθώρια, αντί να τρέχουμε, φρενάρουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε όμως τίποτα άλλο, εκτός από το να περιμένουμε, καθώς αυτή είναι η απόφαση του ερασιτέχνη”.Η ομάδα Τσαμπουράκη

Η ομάδα του Νίκου Τσαμπουράκη αποτελείται σύμφωνα με πληροφορίες από πέντε άτομα εκ των οποίων ο ένας είναι εκτός Κρήτης και θεωρείται σημαντικό μέγεθος στον χώρο του. Στόχος της κίνησης Τσαμπουράκη ήταν να ταχθεί με την ομάδα των “7” για να δείξει ότι δεν θέλει να διχάσει, ωστόσο από την στιγμή που μάλλον δεν θα προχωρήσει αυτή η συνεργασία, τότε η πλευρά του πρώην αντιπροέδρου θα βγει μπροστά καταθέτοντας την δική της πρόταση. Πριν γίνει αυτό πάντως θα υπάρξει μια συνάντηση με την κίνηση των “7” την ερχόμενη εβδομάδα.Νεα συνάντηση των “7”

Την ίδια στιγμή οι επτά έχουν νέα συνάντηση σήμερα για να καταστρώσουν τα πλάνα τους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντικείμενο συζήτησης θα είναι το αγωνιστικό κομμάτι και τα θέματα προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Οι επτά λειτουργούν ως διοίκηση παρότι δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο κι αυτό δείχνει ότι αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα την κατάσταση και θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που πάρουν το χρίσμα.Πρόταση και από Μαχλά

Πρόταση για τον ΟΦΗ ετοιμάζει όμως και ο Νίκος Μαχλάς. Ο παλαίμαχος άσος είναι σε διαρκείς επαφές τις τελευταίες μέρες και προετοιμάζεται για την κίνηση του χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει. Οι πληροφορίες αναφέρουν για δυο περιπτώσεις: μια που αφορά εφοπλιστική οικογένεια και ένα επιχειρηματία με έδρα την Αίγυπτο.