Ο ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΟΦΗ ΣΤΗΝ Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ

ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

Ανανεωμένος και με χορηγό 5 αστέρων (το ξενοδοχείο Galaxy) ο ΟΦΗ φιλοδοξεί φέτος στην Α2 να απαλλαχθεί από το άγχος της περυσινής σεζόν και να δημιουργήσει τις βάσεις για μια ομάδα που θα κοιτάζει ψηλότερα του χρόνου.


Με 9 νέους παίκτες στη σύνθεσή του, ο ΟΦΗ θέλει γρήγορα να “δέσει” υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανού, να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στην Α2 χωρίς βέβαια να θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Πολλά και τα νέα πρόσωπα στην επιτροπή μπάσκετ δείχνουν ότι έχουν τη διάθεση για να προσφέρουν. Αυτό βγήκε από την χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης της νέας φανέλας της ομάδας στο ξενοδοχείο Galaxy.

Πρώτος τον λόγο στην εκδήλωση πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της επιτροπής Γιάννης Δανδάλης: «Στηριζόμαστε σε νέα παιδιά που θα δημιουργήσουν ένα κορμό για τα επόμενα χρόνια. Είμαι της λογικής να μην γίνεται ποτέ κάτι πρόχειρο. Σε αυτό ρόλο έπαιξε και ο προπονητής. Στόχος είναι ο ΟΦΗ να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την κατηγορία και όταν ευδοκιμήσουν οι συνθήκες να πάει για κάτι παραπάνω. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε μια ομάδα που είτε χάνει είτε κερδίζει, να μένουμε ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να συνεχίσουν να είναι μαζί μας και τα επόμενα χρόνια. Σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση του ΟΦΗ έχει παίξει και η οικογένεια Οικονόμου που είναι δίπλα στην ομάδα», τόνισε ο κ. Δανδάλης και δώρισε μια φανέλα της ομάδας με το Νο 20 στους ιδιοκτήτες του Galaxy Γιάννη και Ιπποκράτη Οικονόμου.

Από την πλευρά του ο Φώτης Τακιανός ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και εξέφρασε την άποψη ότι το χαμηλό μπάτζετ δεν περιορίζει τις φιλοδοξίες: «Υπάρχει όραμα ρεαλιστικό που έχει ως πρώτο στόχο την καταξίωση στην κατηγορία. Επόμενος στόχος είναι να βγάλουμε νέους αθλητές και μετά ο επόμενος ρεαλιστικός στόχος είναι να κοιτάξουμε την άνοδο. Αυτό που θέλουμε είναι να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα. Η ομάδα παρά το χαμηλό μπάτζετ έχει στόχους. Με αρχή το παιχνίδι του Σαββάτου ξεκινάμε για ότι καλύτερο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μας να είμαστε υγιείς για να προσφέρει ο καθένας από το πόστο του. Εγώ αντιμετωπίζω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπου στόχος είναι η νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας και την επιτροπή για τις προσπάθειες που καταβάλανε και την εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Το  όνομα της φανέλας είναι βαρύ και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να την οδηγήσω για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτή η ομάδα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι να βρεθεί κάποια στιγμή στην Α1.”

Μετά την παρουσίαση των παικτών, τον λόγο πήραν οι αρχηγοί της ομάδας. Ο Τάσος Τραΐανός, ο μοναδικός ουσιαστικά παίκτης που έμεινε από την περσινή ομάδα, τόνισε: «Ξεκινάμε την χρονιά κόντρα στην ΑΕΚ και θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Ο σύλλογος βγάζει υγεία προς τα έξω. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Ο Βασίλης Βαγενάς εξήγησε τον λόγο που επέστρεψε μετά από δυο χρόνια: «Υπάρχει πολύ ταλέντο και εύχομαι να τραβήξουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αν περάσεις μια φορά από τον ΟΦΗ, είσαι πάντα ΟΦΗ».