Μετά από διακοπή αρκετών εβδομάδων, η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη επανέρχεται στη δράση και μάλιστα με κρητικό ντέρμπι.

Οι παίκτριες του Ζαφείρη Λατσούδη θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στο Ρέθυμνο τις Κρήσσες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Αʼ Εθνικής. Πρόκειται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα που γίνεται βέβαια εντός νησιού. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» που μετρούν μια νίκη σε δυο αγώνες, είναι το θετικό αποτέλεσμα καθώς η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη.

Διαιτητής του ντέρμπι ορίστηκε ο Φραντζολάκης από τα Χανιά με βοηθούς τον Κεζέμπογλου και τη Βερυκάκη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Την Κυριακή εξάλλου ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής γυναικών, με τον Εργοτέλη να υποδέχεται (3μμ) τον Αρίωνα Σητείας στο Μαρτινέγκο. Διαιτητής θα είναι ο Γιαννουλάκης (Χανίων) με βοηθούς την Βραχνάκη και τον Πετεινάτο επίσης από τα Χανιά. Την ίδια μέρα και ώρα για τον Κρητικό όμιλο θα παίξουν ακόμα ΠΑΝΟΜ 2000- Νεάπολη ( Κασελάκης Χανίων) και ΑΣ Ιεράπετρας – ΑΟ Ιεράπετρας (Μαυρουδής , Ηρακλείου).