Τη νέα του διοίκηση θα εκλέξει το “Ηράκλειο” ΟΑΑ κατά τη διάρκεια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του που έχει οριστεί για αύριο (6μμ) στα γραφεία του Ομίλου.

Τις 9 θέσεις του Δ.Σ. διεκδικούν 12 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία είναι στην απερχόμενη διοίκηση. Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία που είναι και το πιθανότερο, η διαδικασία θα επαναληφθεί την Δευτέρα 28 Μαΐου (6μμ) στον ίδιο χώρο.

Τα ονόματα των υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι: Καλατζής Αθανάσιος, Καλομοίρης Ιωάννης, Κιούλπαλη - Μιχαήλου Βασιλική, Κολομβάκης Στυλιανός, Μαρκάκης Δημήτριος, Μαυράκης Ιωάννης, Μπόγρης Κωνσταντίνος, Περδικογιάννης Στέφανος, Πρινιανάκης Γεώργιος, Ρομπογιαννάκης Δημήτριος, Ρυακιωτάκης Παντελής, Φασουλάκης Αλέξανδρος.

Τα ονόματα των υποψηφίων για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι: Βερυκοκίδης Πρόδρομος, Περάκης Γιάννης, Σπυριδάκης Εμμανούηλ.

Στο μεταξύ, ο Μπάμπης Μαρκάκης με δηλώσεις του στο cretalive, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να κινείται για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΚΑΣΚ.

«Είναι δεδομένη η πρόθεση μου να διεκδικήσουμε την ΕΚΑΣΚ. Είμαι σε συζητήσεις αυτήν την εποχή με διάφορα πρόσωπα και όταν είμαστε έτοιμοι θα πούμε περισσότερα» τόνισε ο έμπειρος παράγοντας του «Ηράκλειο», που φαίνεται να έχει εισπράξει θετικές απαντήσεις από αρκετά πρόσωπα.

Θυμίζουμε ότι οι εκλογές στην ΕΚΑΣΚ έχουν οριστεί για τις 24 Ιουνίου.