Τρεις ψυχίατροι κάνουν το προφίλ του και οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν αποκαλύπτουν

Άγνωστες πτυχές από το απόρρητο σχέδιο της ομάδας των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου για την σύλληψη του 47χρονου παιδεραστή, Νίκου Σειραγάκη, παρουσιάζει σήμερα η «Π». Επί δεκατρείς μήνες είχαν γίνει …σκιά του ανθρώπου που τα τελευταία χρόνια κατάφερε να εξαπατήσει με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Αντικρίζοντας τις σκηνές φρίκης, πολλές φορές αναγκάστηκαν να «κλείσουν τα μάτια για να μην λυγίσουν και υποπέσουν σε λάθη.

Ο 47χρονος φρόντιζε-όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ-να παίρνει ιδιαίτερες προφυλάξεις για να καλύπτει τα νώτα του, αλλάζοντας τις τοποθεσίες των ερωτικών «συναθροίσεων».

Ο αστυνομικός κλοιός γύρω άρχισε να «σφίγγει» τους τελευταίους μήνες οπότε και οι διωκτικές Αρχές κατάφεραν να συγκεντρώσουν υλικό-βόμβα που τους έδινε το «πράσινο φως» μεθόδευσης της τελικής «εφόδου» στο σπίτι του.