Μια ισοπαλία, μια ήττα και πολλά παράπονα από τη διαιτησία ήταν ο απολογισμός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ στα παιχνίδια με τα Χανιά που έγιναν προχθές στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Η διαιτησία των Κανελάκη, Ντοκάκη ήταν ο βασικός λόγος που Παίδες και Νέοι της ΕΠΣΗ δε μπόρεσαν να πετύχουν στη διπλή αποστολή που είχαν με τους πρώτους να γνωρίζουν την ήττα 4 – 3, και τους Νέους να περιορίζονται στο ισόπαλο 2 – 2.

Μʼ αυτά τα αποτελέσματα και σε συνδυασμό με τη διπλή νίκη του Ρεθύμνου επί του Λασιθίου οι Παίδες έχουν συγκάτοικο στην κορυφή με 6 βαθμούς το Ρέθυμνο, ενώ οι Νέοι διατηρήθηκαν στη 2η θέση της κατάταξης έχοντας 5 πόντους αντί 7 των Χανίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα 2 παιχνίδια αποβλήθηκε από τους διαιτητές Κανελάκη και Ντοκάκη ο τεχνικός της ΕΠΣΗ Γιάννης Νηστικάκης, o οποίος μετά τα παιχνίδια επεσήμανε: «Είναι κρίμα η Κρήτη να διχάζεται μέσα από τέτοιες διαιτησίες. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει».

ΠΑΙΔΕΣ

ΧΑΝΙΑ-Ηράκλειο 4-3

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι Παίδες της ΕΠΣΗ χάνοντας με 4 – 3 από τα Χανιά. Το Ηράκλειο προηγήθηκε στο 9ʼ με τον Ταμπάκη, όμως οι γηπεδούχοι ανταπέδωσαν με τους Κοντορινάκη στο 13ʼ και Λεβεντάκη στο 15ʼ. Στο 64ʼ ο Σάλιακας ισοφάρισε για το Ηράκλειο ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα εξαιτίας του πανηγυρισμού του (έβγαλε τη φανέλα). Στο 67ʼ ο Χριστοφής έκανε το 2 - 3, ενώ Λεβεντάκης στο 72ʼ και Μαλιαράκης στο 75ʼ έδωσαν τη νίκη στα Χανιά. Για την ΕΠΣΗ ακυρώθηκε γκολ του Λεμονιά στο πρώτο ημίχρονο ως οφ - σάιντ, ενώ υπάρχουν πολλά παράπονα για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων που έμεινε ατιμώρητο.

ΧΑΝΙΑ: Σκαλιδάκης, Φιντικάκης (54ʼ Κοκονάκης), Μαγαράκης, Αμαξόπουλος, Κελάκης (74ʼ Κυδωνάκης), Παπάς, Κοντορινάκης, Καραταράκης, Λεβεντάκης, Αθηνάκης, Καραντωνάκης (39ʼ Τερεζάκης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Mυλωνάκης, Λυδάκης, Ζερβάκης (58ʼ Κτιστάκης), Ξηρός, Χουρδάκης, Κριτσωτάκης, Σάλλιακας, Χρηστάκης, Ταμπάκης, Λεμονιάς, Βαρούκας (41ʼ Χριστοφής).

ΝΕΟΙ

ΧΑΝΙΑ-Ηράκλειο 2-2

Την ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχασαν οι Νέοι με την ισοπαλία 2 – 2 απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα των Χανίων. Ο Τσομπανάκης στο 8ʼ άνοιξε το σκορ για το Ηράκλειο, με τα Χανιά να ισοφαρίζουν με τον Παπαδάκη στο 21ʼ και την ΕΠΣΗ να παίρνει εκ νέου προβάδισμα με τον Σκούφο στο 23ʼ. Το τελικό 2 - 2 έγινε στο 60ʼ με πέναλτι του Μαραγκουδάκη για το οποίο οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ εξέφρασαν πολλά παράπονα.

ΧΑΝΙΑ: Tζατζιμάκης, Κατάκης, Φραγκιαδάκης (85ʼ Μάστορας), Μιχαήλ, Κοκολαντωνάκης, Μαραγκουδάκης, Γαλανίδης (82ʼ Τρούλος), Παρασκευούδης, Ψαράκης, Παπαδάκης (78ʼ Χαραλαμπάκης), Παταράκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ζαφείρης, Φανουράκης, Μπαμπουλάκης, Λουμπάκης,Μαλλιωτάκης, Παπαδιός, Μωραίτης, Παρθενιάδης (60ʼ Τσομπανάκης), Γιακουμάκης Γ. Ε., Σκούφος, Φουκαράκης (67ʼΤσιντάρης).ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΙΔΕΣ

1. Χανιά 9-7 6

2. Ηράκλειο 19-5 6

3. Ρέθυμνο 7-6 6

4. Λασίθι 4-21 0

ΝΕΟΙ

1. Χανιά 8-3 7

2. Ηράκλειο 11-3 5

3. Ρέθυμνο 2-3 4

4. Λασίθι 3-15 0