Συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα ο Χαλκιαδάκης και ο Ζαρός κέρδισε 1-2 στα Καλέσα. Ισόπαλο (2-2) το μεσαρίτικο ντέρμπι, ντεμπούτο με νίκη για Ποντίκαλη.

Το φονικό ένστικτο του Φάνη Χαλκιαδάκη ήταν αυτό που ξελάσπωσε τον Ζαρό στο χθεσινό ματς με τον Μαραθώνα και οδήγησε στη νίκη με 1-2 τους “πράσινους”. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος χτύπησε δις και χάρισε στην ομάδα του 3 ακόμη πολύτιμους βαθμούς.

Στο 20ʼ ο Φάνης Χαλκιαδάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1, όμως στο 70ʼ ο Μαραθώνας ισοφάρισε το παιχνίδι. Ο Τσαλίχης ανατράπηκε από τον Νικολακάκη και ο Γιαλαμάς έδειξε πέναλτι, αποβάλλοντας παράλληλα τον αμυντικό του Ζαρού με 2η κίτρινη κάρτα. Ο Χρηστάκης, που νωρίτερα είχε δυο δοκάρια (45ʼ-68ʼ), ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 82ʼο Χαλκιαδάκης με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κεραμυδά, γράφοντας το τελικό 1-2.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κεραμιδάς, Βολιτάκης, Κτιστάκης (80ʼ Καλλιπολίτης), Βρούζος, Βαθειανάκης, Ζουμπουλάκης, Μπακαλούμης (70ʼ Παπαδόπουλος), Χρηστάκης, Σερέπετσης, Τσαλίχης, Λαδουκάκης.

ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ: Μοσχονάς, Γκουτσέλης, Νικολακάκης, Κακουλάκης, Τσικριτσάκης, Σταματάκης, Σουτζής Ν., Κλαπάκης Γ., Αλμπαντάκης Β. (63ʼ Χελά), Αεράκης (87ʼ Αλμπαντάκης Εφ.), Χαλκιαδάκης (90ʼ Αλμπαντάκης Ι.)





AOT-MOIΡΕΣ 2-2

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΑΟΤ και Μοίρες στο μεσαρίτικο ντέρμπι, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους πολυπληθείς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Τυμπακίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, καθώς στο 39ʼ ο Ταβερναράκης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ακόμη και τον Σωπασή κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Η ΑΕΜ ισοφάρισε σε 1-1 στο 57ʼ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιρκίνη και πήρε το προβάδισμα με 1-2 στο 73ʼ όταν ο Ξεκαρδάκης σέντραρε και ο Μπιμπάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων.

Τελικά ο ΑΟΤ ισοφάρισε σε 2-2 στο 80ʼ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβερναράκη.

Προηγήθηκε ανατροπή του Αλα από τον Μπιμπάκη.

Διαιτητής ήταν ο Φουκάκης.

ΑΟΤ: Λόλης, Τσιμπραγάκης, Αλα, Κεφαλάκης, Μπαστάκης, Μαρακομιχελάκης, Αναγνωστάκης, Μαραγκάκης (63΄Λεκάκης), Ντόκο, Στρατάκης (87ʼ Κουκουλάκης), Ταβερναράκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Σωπασής, Γιόνκοφ, Σαββάκης, Δασκαλάκης, Φραγκιαδουλάκης, Προβιδάκης, Τσιρκίνης, Τριανταφύλλης, Ξεκαρδάκης Γ. (77ʼ Ξηρουδάκης), Μπιμπάκης, Τάρε (55ʼ Φανουράκης).





ΔΕΙΛΙΝΑ-ΜΟΧΟΣ 1-0

Η αλλαγή προπονητή συνοδεύτηκε με νίκη για τα Δειλινά, καθώς οι “πράσινοι” με τον Γιώργο Ποντίκαλη στον πάγκο τους, κατόρθωσαν να νικήσουν με 1-0 τον Μοχό και να επιστρέψουν μετά από δυο σερί ατυχή αποτελέσματα. Η αναμέτρηση στη Βαγιά έκρυβε αρκετές συγκινήσεις, καθώς οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοικτό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Τα Δειλινά αφού είχαν αρχικά δοκάρι στο 30ʼ με τον Μιχελάκη, κατάφεραν να... ξεκλειδώσουν την εστία του Πομώνη στο 61ʼ με τον ίδιο παίκτη και να πάρουν τη σπουδαία νίκη. Ο Μιχελακάκης λοιπόν στο 61ʼ, με ατομική προσπάθεια έκανε το 1-0 που έκρινε και το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Κοσμαδάκη, Μιχελάκη και Νηστικάκη κι ο Μοχός με τους Ραφαέλο, Χατζηδάκη και Μερκούρη.

Διαιτητής ήταν ο Χανιωτάκης.

ΔΕΙΛΙΝΑ: Γριντάκης, Καπανταϊδάκης, Μάρα, Σκουνάκης, Χιώτης, Νηστικάκης, Μπακαλάκης (75ʼ Κορναράκης), Χριστοδουλάκης (30ʼ Μαρής), Πακιουφάκης, Κοσμαδάκης (83ʼ Θαλασσινός), Μιχελάκης.

ΜΟΧΟΣ: Πομώνης, Διαμαντάκης, Πιτερός, Καρβουνάκης, Τυράκης, Μαργαρίτης, Κριτσωτάκης, Μπασάκης (20ʼ Ρουσοχατζάκης), Ραφαέλο, Χατζηδάκης, Μερκούρης.





ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΟΥΤΖΗΣ:“Mας ξύπνησε η αποβολή”

Όταν ο Ζαρός έμεινε με 10 παίκτες έπαιζε καλύτερα, αφού η αποβολή του Νικολακάκη αφύπνισε τους συμπαίκτες του σύμφωνα με τον Μανώλη Σουτζή. Ο τεχνικός του Ζαρού σημείωσε ακόμη πως είναι σημαντική η χθεσινή νίκη της ομάδας του, η οποία έδειξε χαρακτήρα όταν το παιχνίδι έδειχνε να “στραβώνει”. “Ξεκινήσαμε πολύ καλά όμως μετά το 30ʼ οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο. Όταν μείναμε με 10 ανεβήκαμε αφού η αποβολή και η ισοφάριση μας ξύπνησαν”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μανώλης Σουτζής.

“Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο καλοί, στην επανάληψη όμως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Τελικά στο τέλος ισοφαρίσαμε και πήραμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας”, δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΤ Μιχάλης Κουτεντάκης, σχολιάζοντας το ματς της ομάδας του με τις Μοίρες.

Από τη σκοπιά του ο Ζαχάρης Σαββάκης υποστήριξε πως η ισοπαλία αδικεί την ομάδα του που ήταν καλύτερη κι άξιζε τη νίκη.

“Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι που τα είχε όλα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω πως το αποτέλεσμα μας αδικεί”, ανέφερε ο νεαρός τεχνικός των Μοιρών ο οποίος εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή μετά την παραίτηση του Γιάννη Νιωτάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

• Ικανοποιημένος για τη νίκη και την απόδοση των παικτών του μα συνάμα προβληματισμένος για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός των Δειλινών Γιώργος Ποντίκαλης.

Πολύ καλή χαρακτήρισε την απόδοση του Μοχού ο Γιάννης Διαμαντάκης, που έκανε ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως στο χθεσινό ματς 8 παίκτες από την 11άδα του Μοχού, προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου.