Νίκη και καλή εμφάνιση συνδύασε στο Μαρτινέγκο η ΑΕΚ που επικράτησε με 1-2 του Εθνικού δείχνοντας σημαντικά σημάδια ανάκαμψης. Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, κι όπως φαίνεται αρχίζει να ανεβάζει και πάλι στροφές.

Στο 35ʼ ο Βασιλάκης έκανε με κεφαλιά το 0-1, βάζοντας την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Ο Εθνικός ισοφάρισε σε 1-1 στο 45ʼ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Γιαννακάκης και στο 47ʼ ο Ζανελάρης με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και τέσσερα (!) δοκάρια στο παιχνίδι με τους Ζανελάρη (25ʼ-39ʼ) Βασιλάκη (63ʼ) και Καζάκο (85).

Διαιτητής ήταν ο Βελεγράκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Παρασύρης, Σαλούστρος, Καραγιώργος, Σαλή, Δημήτρης, Γκίκας, Τσατσάκης (71ʼ Παπουτσάκης), Γιαννακάκης, Ρόκκας, Τότος (65ʼ Στεφανάκης), Σηφάκης.

ΑΕΚ: Βενέρης, Βασιλάκης, Αποστολάκης, Ζουρλαντώνης, Μπαμπουλάκης Ρ., Ζουμής, Καζάκος (85ʼ Σφακιωτάκης), Τζέρτζι, Ζανελάρης (75ʼ Κεφαλιανός), Πατεράκης, Μπαμπουλάκης Ν. (87ʼ λ.τ. Ευαγγελόπουλος).



ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ: “Ολοι διακριθέντες”

Οχι μόνο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά τους χαρακτήρισε άπαντες διακριθέντες. Ο λόγος για τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» Γιάννη Χατζεσεβαστό ο οποίος μοίρασε τα εύσημά του στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη και την εμφάνισή τους κόντρα στον Εθνικό, ενώ εξέφρασε την πίστη πως η ΑΕΚ θα ανέβει κι άλλο και θα βρει το δρόμο της.

“Είμαι ικανοποιημένος απʼ όλα τα παιδιά. Είναι από τις λίγες φορές που όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι διακριθέντες. Σήμερα (σ.σ. χθες) όσοι αγωνίστηκαν ήταν πολύ καλοί και γιʼ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια. Η ΑΕΚ αρχίζει να ξυπνάει και θα ξαναβρεί το δρόμο της”, ανέφερε ο Γιάννης Χατζησεβαστός.

Ως πιο ουσιαστική χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Γιώργος Βλατάς και γιʼ αυτό πήρε τη νίκη. Οσο για την ομάδα του ο τεχνικός του Εθνικού είπε πως περίμενε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του.

Μέτριο χαρακτήρισε το ματς στη Γαρίπα ο τεχνικός του Αστέρα Μυρτιάς, Ζαχαρίας Νοικοκυράκης. “Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Μέτριο θα έλεγα. Δεν είχε ούτε ρυθμό, ούτε ευκαιρίες. Εμείς αξιοποιήσαμε δύο από τις λίγες που δημιουργήσαμε και πήραμε τη νίκη”, ήταν τα λόγια του κ. Νοικοκυράκη.

Ηταν ένα καλό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Εμείς ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς και γενικά σʼ όλο το πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή. Στην επανάλψη μετά το 2-1, χάσαμε για λίγο τον έλεγχο και εκεί θα μπορούσαμε να δεχθούμε κι άλλο γκολ. Μετά το 70ʼ ανεβήκαμε και πάλι και χάναμε την μια ευκαιρία μετά την άλλη”, σχολίασε ο προπονητής του Λίντο, Μανώλης Ντάγκινης αναφερόμενος στο χθεσινό ματς της ομάδας του με τον ΕΓΟΗ.

Από την άλλη, ο Αντώνης Σουγιάς δεν είχε το παραμικρό παράπονο από τους παίκτες του, υποστηρίζοντας πως ο ΕΓΟΗ δικαιούταν και μπορούσε κάτι καλύτερο στο ματς.



ΛΙΝΤΟ - ΕΓΟΗ 3-1

Καλό παιχνίδι έγινε στις εγκαταστάσεις του Λίντο όπου η ομόνυμη ομάδα επιβλήθηκε του ΕΓΟΗ με 3-1 κι έφτασε τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18ʼ όταν ο Σπηλιωτάκης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Λίγο αργότερα στο 30ʼ ο Τσαφαντάκης διπλασίασε τα τέρματα του Λίντο (2-0) βάζοντας στέρεες βάσεις για τη νίκη. Ο ΕΓΟΗ μείωσε στο 2-1 με δυνατό μακρινό σουτ του Ευσταθίου στο 50ʼ ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 88ʼ ο Στεφανάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μουρτζάκης από τον οποίο ο ΕΓΟΗ έχει έντονα παράπονα εξαιτίας κάποιων υποδείξεών του που αδίκησαν τους “πράσινους” σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας.

ΛΙΝΤΟ: Ματαλλιωτάκης, Λουλακάκης, Σφακιανάκης Ι., Αποστολάκης, Φωτάκης, Χαρίτος, Νίκωνας (83ʼ Χριστοδουλάκης), Τζανάκης (88ʼ Τσακιρίδης), Σφακιανάκης Εμ. (76ʼ Πατούνας), Τσαφαντάκης, Στεφανάκης.

ΕΓΟΗ: Αγριμάνης, Λαγογιάννης, Σαμαρειτάκης (60ʼ Μπετίνι), Δεληστάθης (91ʼ Χανιωτάκης), Μπεζάνι, Ευσταθίου, Συμεών, Καραγιωργάκης (46ʼ Βλαχάκης), Μανιάς, Παναούσης, Μαλιάτος.