Ικανοποιημένος από την κατάκτηση του «σουπερ-καπ» αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο προπονητής του Γιούχτα Γιάννης Ταουσιάνης μετά τη λήξη του χθεσινού τελικού.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την κατάκτηση του κυπέλλου. Αξίζουν μπράβο και στην πλευρά των Ασιτών καθώς και οι δυο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο που χάρισε συγκινήσεις στον κόσμο που ήρθε και παρακολούθησε το ματς. Έμεινα πιο ευχαριστημένος από την απόδοση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη συγκέντρωση και τη συνοχή μας. Είμαστε όμως στο σωστό δρόμο. Θεωρώ ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΗ που αναβιώνει με επιτυχία αυτό το θεσμό» επεσήμανε ο τεχνικός του Γιούχτα.

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής των Ασιτών Αντώνης Καλογεράκης ήταν πικραμένος για την απώλεια του τροπαίου, αλλά και ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.

«Υπάρχει πίκρα για το αποτέλεσμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την όρεξη και τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αγχωμένοι, ενώ στην επανάληψη παίξαμε πιο ορθόδοξα. Το αποτέλεσμα προέκυψε κόντρα στη ροή του αγώνα. Και οι δυο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Το κέρδος για μας είναι ότι μπορούμε να κοντράρουμε μια ομάδα όπως ο Γιούχτας που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος μας υπερείχε σε εμπειρία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου» δήλωσε ο κ. Καλογεράκης.