Την καλύτερη δυνατή επιλογή που μπορούσε να κάνει ο ΟΦΗ χαρακτήρισε την έλευση του Γιώργου Παράσχου στην ομάδα ο Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς, προσθέτοντας ότι ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Στον ΟΦΗ ήρθε ένας άνθρωπος καταξιωμένος που κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία του. Ήταν για μας η καλύτερη δυνατή επιλογή. Είναι τιμή και χαρά που τον έχουμε κοντά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρει εις πέρας την αποστολή του γιατί αυτό που κάνει, το κάνει με την καρδιά του. Ευχόμαστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στη συνέχεια. Το αξίζει κι αυτός κι εμείς», δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς ο οποίος εξέφρασε το σεβασμό που τρέφει για τον πρώην προπονητή Νίκο Γκουλή προσθέτοντας όμως ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

«Στηρίζω όλους τους προπονητές. Αυτό συνέβη τόσο με τους Παπαβασιλείου – Σηφάκη όσο και με τον Νίκο Γκουλή στον οποίο έχω μεγάλη εκτίμηση. Έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας και το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι τον σέβομαι. Από τη στιγμή όμως που ήρθαν αρνητικά αποτελέσματα, έπρεπε να προλάβουμε καταστάσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Υπευθύνου Ασφάλειας της ΠΑΕ Αριστείδη Λεβεντάκη που υπογράμμισε:

«Η απόφαση που πήραμε για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και επιλογή του Γιώργου Παράσχου ήταν προϊόν ώριμης σκέψης με πρώτο τον Πρόεδρο Γιάννη Κουράκη. Θέλαμε να βρούμε έναν άνθρωπο με προσόντα που απαιτεί το σωματείο. Η επιλογή δεν έγινε μόνο για τα πλέι – οφ, αλλά και για το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου».