Σε περίπατο μετέτρεψε το τοπικό χανιώτικο ντέρμπι στις Μουρνιές ο ΑΟΧ συντρίβοντας με 5-0 το Μινώταυρο. Με τη νίκη αυτή ο ΑΟΧ διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης του 10ου ομίλου κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εβδομάδα που του απέφερε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η αναμέτρηση δεν αντέχει σοβαρής κριτικής καθώς η διαφορά κλάσης των δύο συγκροτημάτων ήταν εμφανής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11ʼ με κεφαλιά του Αργυράκη έπειτα από κόρνερ του Τσεσμελή.

Στο 32ʼ ο ΑΟΧ έκανε το 0-2 όταν ο Γεωργοπάλης σχεδόν από την γραμμή του πλαγίου έκανε μία ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ και "κρέμασε" τον Κοκκινάκη. Με το ξεκίνημα του β' γύρου στο 51' πάλι από σέντρα του Τσεσμελή, ο Γωνιωτάκης διεκδίκησε την μπάλα στον αέρα από τους αμυντικούς και ο Πετράκης που την κέρδισε με ωραίο σουτ έγραψε το 0-3.

Το 0-4 έγινε στο 70ʼέπειτα από κόρνερ του Τσεσμελή και κεφαλιά του Περράκη που μόλις είχε περάσει αλλαγή. Δύο λεπτά αργότερα ο Σωτήρογλου είχε πλασέ στο αριστερό δοκάρι.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81ʼ ο Περράκης με σουτ. Όμως στο 81' από μπαλιά του Αλή Ογλού ο Περράκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5. Ο ΑΟΧ τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής του Γωνιωτάκη στο 86ʼ. Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής κ. Γκούντρας από το σύνδεσμο Λασιθίου.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Κοκκινάκης, Βαρδάκης, Σαρίδης, Πολένας Θ., Αργυρίου (55'Πατεράκης), Πολένας Β., Περδικάκης, Νταγκουνάκης (58', 16. Βακαλουνάκης), Καλογεράκης Γ., Παπαδημητρίου (71'Καράλης), Μιχάκης.

AOX: Καλογεράκης Μ., Κουλάκης (55' Παπακαστρίτσιος), Γεωργοπάλης, Ιασωνίδης, Αργυράκης (66' Περράκης), Σελινιωτάκης, Τσεσμελής, Παπιδάκης, Γωνιωτάκης, Πετράκης (55'Αλη Ογλού), Σωτήρογλου.