O πιστολέρο του Γιούχτα Κώστας Τσαφαντάκης, έβγαλε το όπλο του μέσα στη Γέργερη και με δύο θανατηφόρες βολές έριξε στο καναβάτσο τον Ρούβα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 0-2.

Ο επιθετικός του Γιούχτα ήταν για ένα ακόμη ματς όλα τα λεφτά και ταλαιπώρησε έντονα την αντίπαλη άμυνα αφού πέρα από τα δύο γκολ που σημείωσε έχασε παράλληλα 2-3 καλές ευκαιρίες. Γενικά όμως ο Γιούχτας ήταν η ομάδα που είχε το μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη και γιʼαυτό και την κατέκτησε.

Ο Ρούβας από την πλευρά του έδειξε επηρεασμένος από τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και παρά το ζήλο που έδειξαν όσοι αγωνίστηκαν, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

Ο Ρούβας απείλησε πρώτος την εστία του Γιούχτα στο 15ʼ. Ο Πλύγκος βρέθηκε μόνος αφύλακτος μέσα στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε με δύναμη στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών της εστίας του Τζωρμπατζάκη. Εκπληκτική απόκρουση πραγματοποίησε ο Φραγκιαδάκης στο 27ʼ σε τυφλό γέμισμα του Κασσωτάκη από το κέντρο με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιούχτας έχασε νέα ευκαιρία καθώς στο δυνατό σουτ του Αναγνωστάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα “έγλειψε” το οριζόντιο δοκάρι του Ρούβα και κατέληξε άουτ.

Τελικά ο Γιούχτας  άνοιξε το σκορ στο 43ʼ. Σκόρερ ο Κώστας Τσαφαντάκης που με ασύλληπτο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μ πάλα να καρφωθεί στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Φραγκιαδάκη κάνοντας το 0-1. Με το ξεκίνημα του δευτερου ημιχρόνου, ο Κώστας Τσαφαντάκης ξαναχτύπησε διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα προσωπικά του. Στο 50ʼ λοιπόν έγινε ένα γέμισμα, ο Φραγκιαδάκης δίστασε να βγει να μπλοκάρει με αποτέλεσμα ο Τσαφαντάκης που ακολουθούσε τη φάση να εκμεταλλευθεί την ολιγωρία του αντίπαλου τερματοφύλακα, να του τσιμπήσει την μπάλα με το “μυτάκι” μέσα από τα χέρια και να γράψει το 0-2.

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 79ʼ με τον Μάντη να πλασάρει και τον Ιερωνυμάκη να διώχνει την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή της εστίας του Γιούχτα.

Στο 87ʼ Τσαφαντάκης και Ανυφαντάκης “έκρυψαν” την μπάλα, ο τελευταίος έπιασε ένα δεξί πλασέ, όμως ο Φραγκιαδάκης με εντυπωσιακή επέμβαση κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ο Κώστας Τσαφαντάκης ήταν αναμφίβολα ο MVP του αγώνα για τους λόγους που προαναφέραμε. Επίσης υψηλά στάνταρ απόδοσης έπιασαν κι ο Ιερωνυμάκης, Αναγνωστάκης και Ανυφαντάκης.

Από τους γηπεδούχους το πάθος του Λεκάκη και οι εκλάμψεις του Πλύγκου δεν ήταν αρκετές να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Καλά τα πήγε ο  Αθηναίος διαιτητής Γκώνιας όπως και οι βοηθοί του Κουτσελάκης και Κασσωτάκης από το Λασίθι.

ΡΟΥΒΑΣ: Φραγκιαδάκης, Γιαννακάκης, Πλουσής Αλ., Ορφανουδάκης, Λεκάκης, Ξημεράκης, (39ʼ Καλογεράκης), Πλύγκος, Μάντης, Χαλκιαδάκης, (64ʼ Ιερωνυμάκης), Πλουσής Β., Ζουμπουλάκης, (52ʼ Παπαδάκης  Εμμ.).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Τζωρμπατζάκης, Ανυφαντάκης, Μποχώνης, Πετράκης, Ιερωνυμάκης, Κασσωτάκης, Τσαφαντάκης, Φραγκιαδάκης, (90ʼ Παρασύρης), Μπαδιεριτάκης, (51ʼ Ανδρεαδάκης), Αναγνωστάκης, Γιακουμάκης.